Losser Digitaal
Image default
Winkelen

Massages op hoge kwaliteit met face cupping set

Massages op hoge kwaliteit met face cupping set

Tegenwoordig is het heel normaal voor mensen om lekker naar de masseur te gaan om even gemasseerd te laten worden. Massage zijn namelijk super comfortabel, maar ook heel erg goed voor je, omdat dit de spieren los maakt en je lichaam tot rust brengt zodat je ook uiteindelijk hier op een mentaal niveau loskomt en misschien wel beter wordt als je hier al problemen mee had. Wat een nieuwe soort massage techniek is, is het gebruik maken van een face cupping set. Hierbij worden er kleine ballonnen aan je lichaam gebonden en wordt het weefsel in een tube gezogen. Dit is een nieuwe manier, maar schijnt erg effectief te zijn op verschillende gebieden.

Face cupping voor stressverlichting

In principe kan elke huid worden behandeld, maar wees voorzichtig. Het is belangrijk om rekening te houden met het huidtype van de patiënt voordat u met een massage begint. Mensen met een gevoelige huid lopen een hoger risico op het ontwikkelen van gezichtsvlekken en moeten met extra voorzichtigheid worden behandeld. Om de zogenaamde zoen te vermijden, raadt ze iedereen aan om eerst hun techniek te testen op een lichaamsdeel dat ze niet direct kunnen zien. Face cupping is een uitstekende manier om de dagelijkse stress te verlichten, en massage heeft een kalmerend effect  op het zenuwstelsel. Het grootste voordeel is waarschijnlijk het facelift-effect. 

De doorloop van de bloedcirculatie

Tijdens de behandeling wordt de bloedcirculatie van de huid op natuurlijke wijze gestimuleerd, waardoor het onderhuidse weefsel wordt  geactiveerd om collageen en elastine  te produceren, wat de huid versterkt en rimpels vermindert. Bovendien voert het vocht af onder de ogen en vermindert het wallen, indien  veroorzaakt  door het lymfestelsel.

De beste manier om aan de slag te gaan met facial cupping is door eerst een professional te raadplegen. Dit kan zowel een huidtherapeut als een schoonheidsspecialist zijn. We kijken of het bij jouw huid past en leggen desgewenst uit hoe je de cup thuis kunt gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Loop lekker met sloffen met harde zool

Zo kies je je droom bruidsjurk uit

112 Duiven: de basis voor een goede start