Losser Digitaal
Image default
Winkelen

Leuke en leerzame Kurio tablets speciaal voor kinderen

We leven tegenwoordig in een wereld vol tablets, smartphones en internet. Het is daarom belangrijk om je kinderen tijdig vertrouwd te maken met deze technologie en ze, als deel van de opvoeding, te leren hoe je er op een verstandige en veilige manier gebruik van kunt maken. Bij fabrikant Kurio begrijpen ze dat helemaal. Een Kurio tablet is speciaal ontwikkeld voor gebruik door kinderen, met onder meer allerlei kinderapps, een internetfilter en een aparte zone voor ouders die daar alles kunnen beheren en instellen voor hun kind.

 

Jouw kids willen ook zo’n leuke en robuuste Kurio tablet!

Kurio tablets zijn heel aantrekkelijk voor kinderen. De apparaten zijn lichter dan een standaard tablet en door de iets bredere rand bieden ze een extra goede grip voor kinderhandjes. Ze zijn verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren zoals blauw, roze en groen. Een tablet die door kinderen gebruikt wordt moet natuurlijk tegen een stootje kunnen en daar heeft Kurio dan ook goed voor gezorgd. Een Kurio tablet is zeer robuust en helemaal berekend op gebruik door kinderhandjes.

 

Met een Kurio tablet houden ouders altijd controle over het gebruik

Jij bepaalt als ouder welke apps en websites beschikbaar zijn. Er zijn diverse vooringestelde internetfilters beschikbaar, maar je kunt ook zelf een lijst met websites invoeren. In de aparte zone speciaal voor ouders kun je ook een tijdslimiet instellen om het gebruik binnen de perken te houden. Lekker en gezond buitenspelen is tenslotte ook belangrijk!

 

Kurio tablets zijn niet alleen leuk maar ook leerzaam (en fijn voor ouders!)

Een Kurio kindertablet staat vol prachtig vormgegeven apps die niet alleen leuk maar ook heel leerzaam zijn. Spelenderwijs kunnen kinderen met hun eigen tablet allerlei taal- en rekenspelletjes spelen, terwijl ook boekjes lezen een feest is op deze slimme apparaatjes. Als ouder merk je al snel dat een kindertablet van Kurio nog een groot voordeel oplevert: er zijn ineens geen grijpgrage kinderhandjes meer als je zelf op je eigen tablet aan het werk bent, want dochter- of zoonlief heeft nu een eigen apparaat. Een Kurio tablet maakt het hele gezin blij!

 

Gerelateerde artikelen

Kies voor deze lederwarenwinkel met een mooie pasjeshouder voor dames

De kunst van het tweedehands verkopen van kleding: tips en verzendadvies

4 tips die je moet weten voordat je een plateauwagen koopt