Losser Digitaal
Image default
Winkelen

Enveloppen kopen? Let dan hier op!

Het kopen van nieuwe enveloppen: het lijkt een klusje die zo is geklaard. Dat kan ook zeker, als je maar weet wat je nodig hebt. Er zit namelijk een groot verschil tussen diverse enveloppen. Benieuwd naar deze verschillen? Wij leggen je precies uit waar je op moet letten, zodat je enveloppen koopt die perfect passen bij jouw doeleinden.

1. Het formaat
Allereerst verschillen enveloppen in afmeting van elkaar. Zo kun je zowel een grote envelop als kleine enveloppen kopen om jouw producten in te verzenden. Veel mensen weten niet welke envelop zij het beste kunnen gebruiken. Wij raden je dan aan om goed te kijken naar wat je op de post wilt doen. Zo kan je beter bepalen welke enveloppen er het beste voldoen aan jouw wensen.

2. De bescherming
Naast de maat van de envelop is het ook belangrijk dat de inhoud van de envelop voldoende beschermt. Zo bieden luchtkussen enveloppen voldoende bescherming, omdat er zo een extra beschermlaagje zit om het product.

3. De buitenkant
Wil je graag reclame, brochures, tijdschriften of belangrijke brieven versturen? Kies dan voor enveloppen met  een transparante voorzijde. Zo ziet de ontvanger jouw boodschap direct. Bijkomend voordeel van transparante enveloppen is dat de inhoud goed beschermd wordt.

Enveloppen online bestellen?
Wil je enveloppen gebruiken om jouw producten te versturen? Dan kun je naar een winkel gaan om deze te kopen. Je kunt ook enveloppen bestellen via internet. Dit kan onder andere bij Blok Packaging. In dit assortiment tref je enveloppen in verschillende maten aan. Bovendien geldt dat je nooit lang hoeft te wachten tot jouw aankoop in huis is. Plaats je bestelling op werkdagen voor 17.00 uur en de enveloppen worden dezelfde dag nog verzonden. Zodoende is de kans groot dat je deze de volgende dag al in jouw bezit hebt.

 

https://blokpackaging.com/

Gerelateerde artikelen

Wat is de belangrijkste overweging bij het kopen van tuinmeubilair?

Tape bestellen om uw hordeur mee te repareren

Lederen tassen kopen in Tilburg