Losser Digitaal
Image default
Winkelen

De scrunchie trend: Alles wat je moet weten.

Wist je dat de scrunchie trend al bestaat sinds de jaren ’90? De scrunchie is een elastiek die je om je haar wikkelt. Je kunt de scrunchie gebruiken om je haar op te steken of los te dragen. In dit blog artikel vertellen we je alles over de scrunchie trend!De scrunchie werd dus populair in de jaren negentig en werd vaak gedragen met een half-op, half-omlaag kapsel. In deze tijd was het vooral populair onder kinderen, tegenwoordig dragen vooral veel jong volwassen vrouwen de haarelastieken. De scrunchie is nu dus weer in de mode en is te zien op de catwalk en op de rode loper. Beroemdheden als Bella Hadid en Kendall Jenner zijn onder andere gespot met scrunchies.

Stof

De scrunchie is meestal gemaakt van stof of fluweel en komt in verschillende kleuren en patronen. Door deze verschillende kleuren en patronen kun je het elastiek altijd wel ergens mee matchen. Koop meerdere kleuren om er zeker van te zijn dat je altijd een geschikt scrunchie in huis hebt. Je kunt ook scrunchies vinden met ritsen. De scrunchie trend is een geweldige manier om wat persoonlijkheid toe te voegen aan je outfit.

Wat zijn de voordelen van een scrunchie?

  • Je beschadigd je haar een stuk minder dan met een normaal elastiek. De scrunchie is namelijk lekker zacht.
  • Je maakt je outfit net wat hipper.
  • Het zijn goedkope accessoires, je hoeft er niet veel geld aan te besteden
  • Je kan de scrunchie op veel manieren dragen!

Scrunchie in gebruik

Het vaakst wordt de scrunchie gedragen in een staart. Je haar valt dan mooi naar achteren terwijl het elastiek alles goed op zijn plek houdt. Ben je even klaar met de scrunchie? Geen probleem, bewaar hem om je pols en gebruik hem weer als je er aan toe bent. Zo raak je nooit je favoriete scrunchie kwijt en heb je hem toch altijd bij de hand. Tegenwoordig zijn er ook hele hippe scrunchies met ritsen. Deze varianten van haarelastieken zijn super handig omdat je er kleine spullen in kunt bewaren. Denk bijvoorbeeld aan je huissleutel, fietssleutel of wat kleingeld.

https://mybuckethat.nl/scrunchie/

Gerelateerde artikelen

Een gebreide sjaal laten bedrukken doet u bij deze expert

De geschiedenis van pijproken

Met deze accessoires loop jij er hip bij!