Losser Digitaal
Image default
Winkelen

De lekkerste drankjes hier te vinden

Ben je een beetje bekend met diverse dranken, dan klinkt Villa Massa jou zeker ook niet onbekend in de oren. Vooral de variatie Limoncello is een drankje die je niet snel vergeet wanneer je deze voor het eerst hebt geproefd. De eerste slok zal je misschien denken, wat zuur, maar daarna is het een heerlijke drank. Helemaal wanneer de temperatuur buiten boven de 25 graden uitkomt is dit een verkoelend drankje. Dit drankje is gemaakt van citroenen die een speciaal keurmerk hebben, het PGI, Protected Geographical Indicator. Per slot wordt deze vrucht met de hand geoogst. Al met al een likeur die met zorg is gemaakt en dat proef je ook. 

 

Mix met Tonic

Heb jij heerlijk gegeten en wil je dit afsluiten met een heerlijke drank, mix dan Villa Massa met wat Tonic. Op de website van DrankDozijn is te vinden wat de verhoudingen moeten zijn. 150 ml Tonic water en 40 ml Limoncello. Dit garneer je met twee blaadjes basilicum en daarna heerlijk achterover zitten en genieten. 

Natuurlijk kan je dit drankje geheel naar eigen smaak drinken. Hou er wel rekening mee dat het een alcoholpercentage van 30% heeft. Dus drink met mate. 

Meer soorten dranken hier online te bestellen. Bij DrankDozijn is een zeer groot assortiment drank te vinden. Niet alleen diverse lekkere likeuren, maar ook heerlijk wijn en diverse bieren. Zeker de moeite waard om een keer op deze site te gaan kijken.

Gerelateerde artikelen

Nieuws uit Didam

Beugelsloten koop je bij 1001sloten.nl

De leukste verjaardagscadeaus voor mannen die alles al hebben