Losser Digitaal
Image default
Winkelen

Beugelsloten koop je bij 1001sloten.nl

Beugelsloten zijn sloten perfect voor het vergrendelen van uw fiets, scooter of motor. Beugelsloten zijn in vorm vaak hetzelfde als hangsloten. Echter zijn ze in de meeste situaties een stuk groter/hoger. Een beugelslot is afneembaar van het vergrendelstuk. Zo ontstaat er de mogelijkheid de gehele ruimte van de beugel te gebruiken t.o.v. van een hangslot waarbij de beugel aan de kast blijft.

De voordelen van een beugelslot van 1001sloten zijn overduidelijk. De hogere beugel biedt ruimte die een gewoon hangslot niet kan bieden. Hiermee heeft u de mogelijkheid het beugelslot te verbinden aan een vast object. Een fiets, scooter of motor staat hiermee extra veilig.

Beugelsloten met keurmerk zijn perfect voor:

–        Fietsen

–        E-bikes

–        Brommers/scooters

–        Motoren

–        Boten

1001sloten biedt de mogelijkheid gemakkelijk beugelsloten met keurmerk te bestellen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de ART keuring. Dit keurmerk biedt een aantal sterren voor een slot van 1 t/m 5, waarbij 5 sterren het sterkst is.

Veel verzekeringspartijen eisen tegenwoordig al een bepaald ART keurmerk. Het advies is hierbij vaak 2 sterren voor e-bikes of andere fietsen, 3 sterren voor scooters en 4 sterren voor motoren. 5 sterren wordt nagenoeg alleen gebruikt voor motoren die altijd onderweg zijn.

Koop een beugelslot fiets bij 1001sloten

Heeft u een ART 2 beugelslot naar keuze gevonden, bestel dan gemakkelijk via onze veilige online betaalomgeving. Komt u er zelf niet geheel uit? Neem dan contact met ons op. Wij geven u vrijblijvend advies waar je wat mee kan.

Vaak wordt een ART 2 keurmerk gebruikt voor een beugelslot fiets. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een ART 3 of ART 4 beugelslot te nemen.

Voel je veilig met een beugelslot van 1001sloten.nl

Wij bieden een breed scala aan merken. Echter is het assortiment wel volledig gebouwd op betrouwbare merken met jaren aan ervaring. Hierdoor kunt u er vanuit gaan dat het slot van topkwaliteit is.

Zoek je een veilig beugel slot om je bezitting mee af te sluiten? Bestel dan vandaag nog jou beugelslot bij de online slotenspecialist 1001sloten 

https://www.1001sloten.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe een Abaya te stylen voor elke gelegenheid

Waarom jij ook een paar Panama Jack schoenen wilt hebben?

De webshop voor de beste babyspullen