Losser Digitaal
Image default
Winkelen

Alles wat je moet weten over online brownies bestellen

Verrast worden met heerlijke versgebakken brownies, wie wil dat nou niet? Hiervoor hoef je de deur niet uit, want je kan ze gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen op ieder gewenst adres. Ben je benieuwd hoe dit werkt? Lees verder en kom erachter! 

Huisdieren 

Het is algemeen bekend dat honden niet tegen de stof theobromine kunnen. Deze stof zit verwerkt in chocola en dus ook in brownies. Als je de brownies besteld en thuis laat bezorgen wil je natuurlijk niet dat jouw hond ze vindt en er mee vandoor gaat. Als je online brownies wil bestellen dan kan je aangeven dat de ontvanger een hond heeft en ze dan laten verzenden via de pakketpost. Je kan natuurlijk ook de ontvanger van tevoren waarschuwen dat het pakketje door de brievenbus bezorgd wordt. 

Verzending en levertijd

De Brownie Box is speciaal gemaakt om door de brievenbus te kunnen. Zo hoeft er niemand thuis te blijven om het pakketje in ontvangst te nemen. De box is zo ontworpen dat de brownies heel blijven bij de verzending, je hoeft je dus niet druk te maken over dat ze stuk gaan met de verzending. Als je de brownies gaat bestellen kan je aangeven wanneer je ze wil laten bezorgen. 

Allergieën 

In de originele brownies zit ei, gluten, melk en soja verwerkt. Ook kan het sporen van noten bevatten. Check dus goed of degene die je wilt verassen geen allergie heeft voor een van deze producten. Eet degene geen dierlijke producten eten? Dan zijn er ook vegan brownies waar je iemand blij mee kan maken. 

Bestellen doe je zo

Wil je graag iemand verassen en de brownies bestellen? Of gewoon jezelf trakteren op heerlijke brownies? Dat kan bij The Brownie Box! Zij bakken de lekkerste brownies en zorgen dat ze op tijd worden bezorgd bij ieder gewenst adres. Het enige wat jij hoeft te doen is de smaken uitkiezen. Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de website. 

 

https://www.thebrowniebox.nl/

Gerelateerde artikelen

3 redenen om voor privacy- of raamfolie te kiezen

Tips voor het kopen van een boxspring in Groningen

Waarom een koffiemok geven voor Vaderdag?