Losser Digitaal
Image default
Winkelen

Alles over Quick Step

De elegante Quick Step Perspective collectie wordt gekenmerkt door een perfecte balans tussen planklengte en plankbreedte. De diepe en rechte groeven vergroten het optische perspectief van je interieur.

Kenmerken Quick Step laminaat vloeren:

 • Bijpassende accessoires van Quick Step
  Quick Step is veel meer dan alleen vloeren. Voor elke vloer die we aanbieden, vind je een volledige collectie accessoires, waaronder ondervloeren, afwerkingsprofielen en plinten die perfect passen bij de kleur van je vloer.

 • Krasbeschermer technologie
  Quick Step laminaatvloeren zijn voorzien van een ultra-beschermende ‘Scratch Guard’ laag, zodat je nog jaren van je nieuwe vloer kunt genieten. Dankzij ‘Scratch Guard’ zijn Quick Step vloeren tot 10 x beter bestand tegen microkrassen dan vloeren zonder Scratch Guard.

 • Spatgarantie
  Quick Step laminaatvloeren hebben een waterbestendige gelijmde bodemplaat en een uniek, ‘voorgespannen’ kliksysteem. Daardoor bieden ze een uitstekende bescherming tegen oppervlaktevocht, zoals bijvoorbeeld gemorste dranken.

 • Uniclic kliksysteem
  Een Quick Step laminaatvloer plaatsen is een fluitje van een cent dankzij de gepatenteerde Uniclic kliksystemen. Zo kan je je Quick Step vloer snel en gemakkelijk plaatsen zonder de planken te beschadigen. Je kunt je vloer zelfs nadien opnieuw plaatsen.

Waarom kiezen voor Quick Step Vinyl

 • Krasbestendig
  Vinyl is krasvast, wat betekent dat je vloer tegen een stootje kan. De rustige en comfortabele loopervaring van Quick Step Vinyl is een ander belangrijk voordeel. Deze comfortabele vloeren verminderen het stapgeluid en verbeteren het plezier van je huis.

 • Quick Step 100% waterdicht
  Quick Step Vinyl is gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal waardoor de vloer waterdicht is. Deze vloeren zijn dus ideaal voor badkamers en keukens waar ze bestand moeten zijn tegen natte omstandigheden.

 • Veilig voor kinderen
  Het is belangrijk dat een drukke woning gemakkelijk schoon kan worden gehouden. Quick Step vinyl heeft een gesloten oppervlak en een beschermende PU-coating om vuil en vlekken tegen te gaan. Koffie, vruchtensap of jam: veeg de vloer gewoon schoon. Bovendien maakt de sterke en duurzame oppervlaktelaag Quick Step Vinylvloeren ideaal voor ruimtes die intensief worden gebruikt. Deze nieuwe premium vloer is zo sterk dat Quick Step tot 20 jaar garantie geeft!

 • Warm karakter
  Deze nieuwe Quick Step vloeren voelen niet alleen gezellig en warm aan, ze zijn ook zo comfortabel dat je na het leggen van je vloer geneigd zult zijn om op blote voeten rond te lopen. Vinyl is ook een goede warmtegeleider, waardoor het perfect geschikt is voor vloerverwarming. Gegarandeerd comfort!

 

https://www.parket-winkel.be

Gerelateerde artikelen

Loop lekker met sloffen met harde zool

Comfortabele laptoptas kopen, weetjes

De leukste verjaardagscadeaus voor mannen die alles al hebben