Losser Digitaal
Image default
Winkelen

3 redenen om voor privacy- of raamfolie te kiezen

Op zoek naar de juiste raambedekking, dat valt nog niet mee met zoveel opties. Gordijnen, lamellen, jaloezieën. De keuze is enorm! En dan heb je natuurlijk nog raamfolie. Ook wel privacy folie genoemd hoewel dit niet helemaal klopt. Privacy folie is altijd raamfolie maar niet alle raamfolie is privacy folie. Raamfolie is erg divers en heeft verschillende toepassingen. Hieronder drie redenen waarom jij voor raamfolie kiest als raambedekking voor thuis of op kantoor.   

Privacy zonder aan daglicht in te leveren

Het is gezond voor een mens om veel daglicht te krijgen. Er zijn zelfs onderzoeken gedaan die aantonen dat je gemoedstoestand direct beïnvloed wordt door de hoeveelheid daglicht die je dagelijks krijgt. Een gordijn is ofwel open ofwel dicht. Je moet dus kiezen voor privacy of voor daglicht. Met een goede privacy folie hoef je niet te kiezen, je kunt er niet doorheen kijken maar het licht wordt niet belemmerd. En als je kiest voor Squid raamfolie krijg je ook nog eens een hele mooie raamfolie die je huis net zo mooi aankleedt als een gordijn of lamellen.

Wil je niet dat je uitzicht belemmert wordt, kies dan voor one way vision folie waar je maar vanuit één kant doorheen kunt kijken. Maximale privacy, geen verlies van daglicht en onbelemmerd uitzicht!

Een goedkope manier van isoleren

Isolerende raamfolie is in tegenstelling tot privacy folie wel doorzichtig. Deze folie houdt uv-straling tegen waardoor het in de zomer niet te snel opwarmt binnen. Wanneer je deze folie aanbrengt op enkel glas krijgt dit de isolerende eigenschappen van dubbel glas. Deze folie werkt alleen niet op HR++ glas en hoger.

Beschermen van opgeslagen spullen

Opgeslagen spullen in een ruimte met ramen lopen het risico om te verkleuren door de zon of krom te trekken door de warmte. Dek deze ruiten daarom af met verduisteringsfolie zodat er geen zonlicht of warmte doorheen kan komen.

Gerelateerde artikelen

Voorzie jezelf van een gezonde nachtrust in de Achterhoek dankzij Matt Sleeps

Uw badkamerspecialist met een ruim aanbod

Comfortabele laptoptas kopen, weetjes