Losser Digitaal
Image default
Sport

Van bokaal tot gouden medaille, de mooiste sportprijzen voor ieder evenement!

Een wedstrijd organiseren, daar horen natuurlijk mooie sportprijzen bij! Deze zijn verkrijgbaar in vrijwel alle vormen en maten en voor vrijwel ieder budget. De trofeeën die je kiest weerspiegelen het prestige van je evenement. Zorg er daarom voor dat de sportprijzen passen bij wat jij met je evenement uit wilt stralen. Gezelligheid, competitie, elegantie of sportiviteit, voor iedere reden is de juiste prijs te vinden.

Veel keuze voor ieder budget

Of je nu veel of weinig budget hebt, passende sportprijzen kun je voor vrijwel ieder bedrag inkopen. Bij een beperkt budget zijn er bronzen, zilveren en gouden medailles verkrijgbaar vanaf slechts een paar cent per stuk. Heb je meer te besteden, kies dan voor een mooie bokaal van (edel)metaal. Dat laatste is bijvoorbeeld ook een goede optie bij een toernooi met maar één winnaar, zoals een afvalrace.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de sport specifieke prijzen. Je kunt voor de voetbal een beker kopen maar ook een kampioensschaal behoort tot de mogelijkheden. Ook voor sporten als paardrijden, hockey, judo en basketbal zijn originele trofeeën verkrijgbaar.

Personaliseer voor originele prijzen die perfect aansluiten bij je evenement

Naast verschillende soorten trofeeën zoals medailles, bekers en kampioensschalen, kun je iedere soort prijs ook nog eens personaliseren. Bij sportbekers kun je vaak zelf de soort voet kiezen en de inscriptie die op het plaatje dat op de voet wordt gemonteerd. Bij zowel medailles als bekers kun je zelf een afbeelding kiezen die op de trofee wordt afgedrukt. Bij medailles heb je meestal ook nog de optie om een lint te kiezen, bijvoorbeeld in de kleuren van de club of de nationale vlag. Zo stel je zelf de perfecte prijs samen voor jouw evenement!

Gerelateerde artikelen

Gezond en klachtenvrij lichaam met fysio Montfoort

Exclusieve Auto Detailing in het Hart van Amsterdam bij Ziebart Nederland

Fitness bij dé sportschool nabij Delft