Losser Digitaal
Image default
Sport

Kan je kleiduifschieten in het donker

Je kan zeker kleiduifschieten in het donker. Dit geeft een extra dimensie aan de sport door het in het donker te doen. Je schiet met laser dus je hoeft niet bang te zijn waar je kogel beland en de duiven zijn van plastic die licht geven in het donker. Zo schiet je dus in het donker op kleiduiven. Een leuke ervaring om te doen met vrienden of als bedrijfsuitje en daarna een drankje te doen. Je schiet op speciale schijven die licht geven in het donker zodat je goed ziet waar je op moet schieten. Een leuke ervaring die je niet mag missen zou ik zeggen.

Laser kleiduifschieten overdag

 

Natuurlijk kan je ook overdag laser kleiduifschieten, maar als je dit al een paar keer gedaan hebt kan je er voor kiezen om dit ook in het donker te proberen. Kijken of je dezelfde score haalt of dat dit toch een stukje moeilijker is. Mogelijk versla jij je vrienden niet in het donker, maar alleen overdag. Dus wil je ook een keer kleiduifschieten in het donker dan is dat een ervaring die je niet snel zult vergeten. Een stapje verder als overdag schieten en mogelijk heb je overdag geen tijd en in de avond wel. Dan is dit een goed alternatief als je toch kleiduiven wil schieten.

Hoe werkt het kleiduifschieten

 

Eigenlijk is de basis heel simpel en dat is dat je gaat staan en schiet op een schijf. In het donker is deze schijf dus lichtgevend, maar overdag is dat niet nodig. Je staat mogelijk met meerdere personen op dezelfde kleiduif te schieten en iedereen die hem raakt scoort punten. De persoon met de meeste punten wint en geweren die je gebruikt zien er echt uit. Maar zijn omgebouwd om een laser te schieten en zijn dus accuraat. Zo kan je niet je geweer de schuld geven.

Gerelateerde artikelen

Nooit zin om te gaan sporten? Probeer een Personal Trainer

Welke Nederlandse coureurs heeft de Formule 1 gekend?

Ringgordijnen opmeten en ophangen, hoe doe je dat?