Losser Digitaal
Image default
Recreatie

Hoe een tf backpack mijn leven heeft gered

Hoe een tf backpack mijn leven heeft gered

Mijn passie is om elke dag te wandelen samen met mijn man. We lopen altijd samen door elk landschap in Nederland en in het buitenland. Dit vele lopen is echt iets wat onze relatie kenmerkt en we zijn erg blij dat we dit nog elke dag kunnen doen. Lopen is namelijk iets waar we echt over kunnen praten en dat helpt de relatie natuurlijk weer verder. Helaas is niet elke loop date altijd helemaal goed gegaan. In deze tekst ga ik vertellen over hoe ik bijna mijn leven verloor tijdens het lopen en hoe mijn tf backpack mijn leven heeft gered.

Hoe ik bijna mijn leven verloor tijdens het lopen

Het was een natte donderdagochtend. Ik en mijn vrouw zijn beide vrij van werk op donderdag en dus hadden we besloten om vroeg in de ochtend te vertrekken naar de Nederlandse heide’s. Ik voelde mij al niet helemaal lekker maar ik zei er maar niks van. Tijdens het lopen voelde ik mij ineens onwel en ik viel naar de grond. De momenten na de val kan ik niet zo goed meer herinneren maar mijn vrouw en de dokter zeiden dat ik last had van een hartaanval. Mijn kans op overleven was erg klein omdat we op een ontoegankelijke locatie waren.

Hoe mijn tf backpack mijn leven heeft gered

Toevallig hadden we een week voor dit ongeluk een tf backpack gekocht omdat wij meer spullen met ons mee wilde nemen tijdens het lopen. Achteraf bleek dit een gelukje te zijn want in mijn backpack zat namelijk een EHBO kit die mijn vrouw heeft gebruikt om mij in leven te houden. De aankoop van deze rugzak heeft er dus direct voor gezorgd dat ik en mijn vrouw nog gelukkig bij elkaar zijn. Ik zou het dus zeker aanraden om deze backpack te kopen als je erg van lopen houdt, het is beter om het zekere voor het onzekere te nemen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Je recreatiewoning verzekeren? Dit is waarom het interessant is!

Uw gids voor het huren van een boot voor uw volgende vakantie of reis

Waar kan je een houten chalet kopen?