Losser Digitaal
Image default
Recreatie

Glamping Ardennen

De Ardennen is een prachtig natuurgebied dat zich uitstrekt over een groot deel van België, Luxemburg en een stukje Frankrijk. De regio ligt lekker dichtbij. Je bent er zo. En toch is écht een heel andere omgeving dan Nederland. Bergen, met kronkelende paadjes, lokken de wandelaar. Fietsers en motorrijders zijn dol op de toerritten die je er kunt maken. Om elke hoek kan een kasteel op je wachten, een historische dorpje of een ander prachtig plekje.

Elke zomer bezoeken veel Nederlanders de Ardennen voor een fijne vakantie. Anderen, die zuidelijker reizen, spenderen halverwege de rit één of meer nachten in de Ardennen. Het grote aantal campings biedt enorm veel variatie, waardoor iedereen wel een fijne plek kan vinden.

Glamping in opkomst

Hoewel kamperen met de tent of caravan nog steeds veel voorkomt, is glamping aan een echte opmars bezig. Bij glamping (glamorous camping) hoef je niet zelf je kamp op te slaan. Dat is al voor je gedaan. Bij aankomst hoef je alleen maar in te checken en je kunt zo je volledig gemeubileerde accommodatie in. Die luxe accommodatie kan een stoere safaritent zijn, een lodge, tiny house of zelfs iets bijzonders als een yurt of boomhut. Elke accommodatie heeft in ieder geval een volwaardige slaapruimte, eenvoudige keuken een eettafel en vaak zelfs eigen sanitair.

Hoe geweldig is dat? Een prachtige, natuurlijke omgeving én het comfort zoals je dat van thuis gewend bent! Ook zo enthousiast geworden? Bezoek onze website en ontdek alles over glamping in de Ardennen.

Gerelateerde artikelen

ZAL IK EEN AUTO HUREN OP CURACAO?

Een dagje of een week zeilen over de Friese wateren met zeilboot verhuur Friesland!

Waar kan je een houten chalet kopen?