Losser Digitaal
Image default
Recreatie

De leukste strandtent Scheveningen bezoeken

Waar kun jij een dagje Scheveningen nou beter beginnen dan in strandtent Scheveningen. Een strandtent Scheveningen is de ideale locatie om een dag te beginnen en uiteraard te eindigen. Maak van strandtent Scheveningen dé plek waar je naartoe gaat als je het verder wel gehad hebt of als je de rest van de groep bent kwijtgeraakt. Het is nu dus eens niet zo erg om mensen kwijt te raken, want de strandtenten in Scheveningen zijn allemaal even hip en sfeervol.

Begin een heerlijk dagje Scheveningen bij strandtent Scheveningen

Een dagje Scheveningen is heerlijk. Er is voldoende te zien en te beleven naast uiteraard zee en strand en hopelijk veel zon. Ga je met een groep of met je partner, begin de dag dan ontspannen in strandtent Scheveningen. Drink er een kop koffie en ga vervolgens genieten van alles wat Scheveningen je kan bieden. En dat is nogal wat. Je bezoekt zeker de Pier, die weer helemaal terug is en die de moderne badplaats weer compleet maakt.

Wandelen langs het Kurhaus waar alle groten der aarde al eens hebben overnacht

Scheveningen geldt als een van de acht districten van Den Haag. In feite is het dus niet meer dan een dorp, maar wel een heel druk en leuk dorp, zeker in de zomermaanden. Aan een dag heb je vaak niet genoeg om alles te kunnen zien en beleven. Zorg dus dat je op tijd koffie drinkt in strandtent Scheveningen. Dan heb je de dag nog echt voor je. In Scheveningen wandel je door de haven en wellicht kun je ook even langs het Kurhaus wandelen, een hotel met een zeer rijke historie en waar alle groten der aarde al eens overnacht hebben. 

Bekend van Radio Veronica en het Muzee Museum

Scheveningen heeft een sterke eigen identiteit en was jarenlang min of meer het adres van Radio Veronica, dat uitzond vanaf een boot ongeveer vier mijl uit de kust van Scheveningen. Die boot is er niet meer, wel kun je een bezoek brengen aan het Muzee Museum. Ook een bezoek aan miniatuurstad Madurodam hoort eigenlijk bij een dagje Scheveningen. Scheveningen is verder natuurlijk de vuurtoren, die afwisselend om de 2,5 en 7,5 tellen knippert.

Van vissersdorp naar plaats voor kunstenaars

Scheveningen staat al vanaf het jaar 1280 op de kaart. De Angelsaksen waren, zo is althans de veronderstelling, de eerste bewoners. Nadat Scheveningen aanvankelijk domein was van vissers, namen de kunstenaars het gaandeweg over, denk maar eens aan Panorama Mesdag. Nu is Scheveningen toch vooral een toeristische trekpleister. 

Een heerlijk begin- en eindpunt

De afsluiting? Die houd je uiteraard weer in strandtent Scheveningen. Je kunt er een hapje eten in een restaurant Scheveningen, iets drinken, loungen, genieten van het uitzicht over zee, mensen kijken en genieten van de heerlijkste muziek. Puur genieten dus in Scheveningen met een begin en eindpunt bij strandtent Scheveningen. En ook als het weer niet meewerkt en een van de vier stranden van Scheveningen wat minder uitnodigend zijn, is er in Scheveningen altijd genoeg te doen om je een dag te vermaken. 

 

Gerelateerde artikelen

Elektrische boot kopen: waar u op moet letten bij het kiezen van uw boot

Tips voor het veilig verzenden van boeken op een pallet

Vlucht en hotel boeken: een avontuur op zich