Losser Digitaal
Image default
Recreatie

Dagactiviteit nodig? Ga varen!

Van het weekend iets leuks plannen kan altijd wel een uitdaging zijn. Als dan iedereen kan, moet je ook nog eens een leuke activiteit hebben. Wat ga je gezellig met jouw vriendenclub ondernemen? Je wilt natuurlijk een beetje een unieke activiteit hebben, iets wat niet te veel geld kost en waar je niet per se aan een tijd vast zit. Vervoer moet ook niet te lastig zijn. Wat nu als de activiteit het vervoer is? Nee, niet een stukje rijden met vrienden, dat kan altijd en zeg nu zelf, hoe vaak heb je dat al gedaan? Ga toch lekker een bootje huren en een stukje varen!

 

Unieke activiteit

Een boot huren is niet wat men vaak doet. Toch kan het vaak leiden tot een leuke dag zwemmen, door grachten of de natuur varen, lekker zonnen op een boot en picknicken langs het water. De mogelijkheden blijven vrij breed en je ziet nog een leuk stukje van Nederland. In de zomermaanden is het dan ook echt een aanrader, zeker als de weersvoorspelling goed is. Een dagje zonnen, zwemmen en varen is even een heerlijke getaway van stress, en met vrienden is het ook een ideaal moment om even met elkaar een biertje of een wijntje te drinken terwijl je rustig doorreist.

 

(Bijna) Overal beschikbaar

Nederland is een vrij klein land, met veel water. Een boot huren is dan ook bijna overal wel bereikbaar. De ene plek zou je wel wat verder moeten reizen om bij een ideaal meertje of een ideale rivier te moeten komen, maar in Nederland duurt het nooit langer dan een half uur voordat je bij een leuk stukje vaarwater bent. Of dit nu over één van de vele rivieren van Nederland is of langs de kust van ons kikkerlandje, het water is nooit ver weg. 

 

Kortom, met een boot huren voor een middagje kan je een erg leuke dag creëeren. Het is niet elke dag dat je vaart, en daarbij is het superleuk om een middagje te zwemmen en zonnen met een picknick ergens langs het water. Het is dan ook bijna overal in Nederland beschikbaar omdat het afhankelijk is van water en als er iets is waar we in Nederland veel van hebben, dan is het wel water.

 

Gerelateerde artikelen

Een paar van de beste musea in Nederland!

Hotel Texel boeken: ontdek de leukste vakantiebestemmingen van Nederland

De complete gids voor de feestbussen