Losser Digitaal
Image default
Recreatie

Barcelona als City Trip bestemming?

Barcelona is één van de bekendste City Trip bestemmingen van Europa. Jaarlijks treft Barcelona enorm veel toeristen aan van over de hele wereld. Barcelona staat niet alleen bekend om het mooie weer en de ligging aan de Middellandse Zee, de bezienswaardigheden in Barcelona zijn de troeven waarvoor de meeste toeristen ernaar toe reizen. Er staan verschillende bezienswaardigheden van bekende kunstenaars die je kan bezichtigen, het is een feit dat je je zeker niet zal vervelen in Barcelona! Ook de Spaanse keuken is een aantrekkingsfactor waarvoor de toeristen naar Barcelona komen voor een korte trip.

Waarom naar Barcelona?

Barcelona heeft ook een brede culturele aanbod te bieden, er zijn een tal van musea, architectonische parels die je zeker eens moet zien!

Zoals eerder vermeld zijn de bekendste factoren de unieke architecturele gebouwen en de wereldwonderen. De meest bekende bezienswaardigheden van Barcelona is de Sagrada Familia, het Park Güell en de Casa Batlló. Tussen de verschillende bezienswaardigheden in Barcelona tellen maar liefst 10 gebouwen als werelderfgoed dat door UNESCO uitgeroepen is. Wil je graag wat verkennen met een gids? Tickets2Cities biedt leuke gidstours aan die jou meer zullen vertellen over de verschillende bezienswaardigheden.

De gastronomie in Barcelona is ook een koploper. Je hebt enorm veel keukens, van top chefs tot aan regionale en internationale restaurants waar je in Barcelona je honger kan stillen. Op Tickets2Cities heb je de mogelijkheid om een tour te boeken waar je langs overheerlijke foodstops passeert om te genieten van wat lekkers.

Een shopaholic? Geen probleem! Barcelona beschikt over kilometers lange winkelstraten. Van de grote ketens zoals de Zara, H&M, Bershka tot aan de kleinere boetiekjes van lokale en luxe merken kun je hier vinden. Vaak liggen de prijzen in Spanje ook lager dan in de rest van Europa!

Naast de bezienswaardigheden in Barcelona is ook een interessant factor het bruisende nachtleven. Hier is alles mogelijk, van dansen in een discotheek tot rustig een film pakken, een concert bijwonen, en noem maar op. Barcelona is zeker niet de bestemming waar jij je zult vervelen!

Hoeveel kost het reizen?

Reizen naar Barcelona valt reuze mee, er zijn regelmatig super goedkope vliegtickets te vinden op Ryanair waardoor je voor een spotprijsje een weekend kan genieten van de Spaanse zon. De prijzen van de hotels hangt natuurlijk af van het regime waarin je wilt verblijven, natuurlijk is een all-inclusive niet echt aangeraden aangezien het een City trip is waar je urenlang buiten het hotel zal zijn. De meeste kiezen voor een B&B verblijf omdat deze veel voordeliger zijn voor een City Trip. Nog meer besparen terwijl je geniet? Dit kun je dankzij de verschillende voordelen die je bij Tickets2Cities kan vinden.

https://www.tickets2cities.com/

Gerelateerde artikelen

Glamping Ardennen

Hoe een tf backpack mijn leven heeft gered

opvouwbare bolderwagen