Losser Digitaal
Image default
Recreatie

10 manieren om jezelf beter te laten voelen

10 manieren om jezelf beter te laten voelen

1. Een manier om je gevoelens te herkennen is om eerst te begrijpen waar ze vandaan komen. We doorlopen elke dag dingen. Het zijn uitdagingen, obstakels en dagelijkse problemen. Alleen jij zult weten wat je denkt als ik de vraag stel: waar komen je gevoelens vandaan? Dit is niet retorisch. Wanneer u deze vraag kunt beantwoorden, moet u beginnen met observeren vanuit een oogpunt van buitenaf. Kijk naar het gevoel. Sta jezelf toe om het gevoel te voelen. Stel nu het gevoel in vraag. Denk aan de meest liefdevolle manier om het slechte gevoel te overwinnen en het om te zetten in een positief gevoel van Sternezichen.

2. Woede is een probleem dat ik in het verleden heb moeten overlappen. Dit is iets waarvan ik denk dat veel mensen worstelen met. Soms zeg je iets dat je echt niet zou hebben gezegd als je een rustige geest had. Een truc die ik in de loop der jaren heb geleerd is om een paar keer te ademen voordat ik antwoord dat ik kokend van pas kom. Ja, begrijp je, eerst herken je het gevoel. Dan reageer je. Dit is de beste manier die ik tot nu toe heb gevonden. Neem wat ademhalingen en tel terug vanaf 5 en reageer dan. Spreek je verstand maar gebruik kalmerende tonen. Hoe rustiger je bent, hoe rustiger je de situatie kunt maken, wat die ook mag zijn.

3. Depressie is een andere strijd die ik in het verleden had. Ik had daarvoor hoge doses dagelijks chemisch geluk voor nodig. Alleen al door mijn geest te gebruiken, was ik in staat om te overwinnen en heb ik geen chemisch geluk meer nodig. Dit kon betekenen dat het slechts een deel van mijn geest was, maar de artsen dachten dat het chemisch gerelateerd was, vandaar de behandeling. Nu ik al jaren geen behandeling meer heb, kan ik achterom kijken en de dingen van achteren bekijken. Het verbaast me dat het me zo lang duurde om te beseffen hoe ik gelukkige gevoelens in mijn leven kon brengen en me kon concentreren op het positieve. Een deel ervan is oefening die helpt. Het andere deel was letterlijk dwingen mezelf om het positieve in alles te zien. Na een tijdje werd het gewoon een gewoonte.

4. Nieuwe gewoonten ontwikkelen om je beter te laten voelen, is een ander deel van het leven dat goed werkt. Naarmate we groeien, ontwikkelen we gewoontes. Soms zijn die goed en soms zijn ze slecht, natuurlijk. Bij het ontwikkelen van nieuwe gewoonten vervangt u oude gewoonten. In plaats van die biefstuk te pakken, pak je een salade. Al snel wordt het natuurlijk. Elk deel van ons leven is opgebouwd vanuit onze dagelijkse gewoonten. Hou je niet van iets? Verander het door nieuwe gewoonten in je leven te implementeren.

5. De natuur is een prachtig hulpmiddel om je beter te laten voelen. Zelfs slecht weer kan mooi zijn als het vanuit het juiste perspectief bekeken wordt. We hebben deze kans om in een prachtige wereld te leven. Het biedt zoveel in de vorm van zicht en de andere zintuigen. Maak een wandeling. Lopen in de natuur voor een paar mijl of uren. Wanneer je terugkeert naar je “echte” leven, zul je een nieuw perspectief hebben op alles om je heen.

6. Vuurkorven zijn ook een andere manier om jezelf beter te laten voelen. Staar in de vlammen. Stel je voor dat je al je negatieve en slechte gevoelens in de vlam plaatst, zodat je die slechte gevoelens niet aan anderen doorgeeft. We herkennen hoe we groeien als we gevoelens hebben voor iets of iemand die negatief is, die mensen voelen het zelfs al beseffen jullie het soms niet. Er is een krankzinnig aantal dingen dat we nog niet begrijpen over de energie die we produceren, maar we zijn er zeker van dat het er is.

7. Beslissen dat je met een positieve en optimistische houding van horoscoop Stier alle situaties in gaat. Deze tool alleen al heeft mijn leven een prachtige plek om te leven gemaakt. Voor mijn “baan” zou ik iets moeten zeggen dat ik gewoon leuk vind om te doen voor het dagelijkse leven, ik ontmoet veel verschillende mensen. Een van de dingen over schrijver zijn, is dat ik heel graag mensen observeer en bekijk. Wanneer mensen positief en vrolijk zijn, kun je vertellen dat ze een geweldige tijd hebben met dit ding dat we leven noemen. Ze geven gewoon een geweldig gevoel weer en in reactie behandelen andere mensen hen goed.

8. Zoek iets artistieks om aan te werken. Denk aan iets dat je graag doet, of je zou het leuk vinden om te doen. Begin elke dag met deze actie. Schrijven heeft een kalmerend effect op mijn hart en ziel. Ik hou ook van sporten, mijn horoscoop, bv.  of , lezen en instrumenten bespelen van mijn keuze, tekenen met mijn dochter en nieuwe ideeën bedenken. Denk goed na over wat je graag doet en volg die gevoelens. Onze passies en kunst helpen niet alleen ons maar iedereen om ons heen, omdat we in onze gedachten zijn gegaan en onze ware gedachten hebben getrokken. We zijn scheppers in ons hart omdat we grote spirituele dieren zijn die deze menselijke ervaring hebben.

9. Luisteren naar verschillende soorten muziek. Dit is een van die trucs die ik enige tijd geleden heb geleerd. Je kunt muziek gebruiken om je houding volledig te veranderen. Wanneer we naar shows of films kijken, zijn het de muziek en soundtracks die ze maken tot wat ze zijn. Ga naar YouTube en bekijk een aantal video’s waar ze die soundtracks hebben meegenomen en kijk wat er met je gevoelens gebeurt. Bekijk nu verschillende soorten muziek, maar let op wat u precies voelt als u naar die soorten muziek luistert. Wanneer je in een negatieve richting begint te gaan, gooi dan wat muziek in die je terugbrengt naar het positieve.

10. Meditatie is mijn laatste advies om jezelf beter te laten voelen. In het begin kan je je slechter gaan voelen, maar als je het dagelijks begint te doen, begint je verstand te zuiveren. Je kunt beginnen met het denken en loslaten van die opgekropte gevoelens. Onze hersenen zijn in staat tot verbazingwekkende dingen, laat staan ​​de kwantumkant van onze wezens. We komen dichterbij het realiseren van Horoskop en die energieën kunnen worden gebruikt om je een buitengewoon gevoel te geven in deze geweldige tijd van de mensheid. Begin met het verkennen van je innerlijke wezen om het licht te vinden dat je leven compleet zal maken. We hebben allemaal een doel en we zijn allemaal geweldige dieren. Gebruik dat in je voordeel om jezelf beter te laten voelen.

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/

Gerelateerde artikelen

Tips voor het veilig verzenden van boeken op een pallet

vriendinnenuitje

Waar moet je op letten bij het kopen van een fietsendrager?