Losser Digitaal
Image default
Gezondheid

Laat uw angst weggaan door een tandartsbehandeling onder narcose

Durft u niet op de tandartsstoel plaats te nemen en wordt u van alleen de gedachte aan de tandarts al zenuwachtig? Dan is het goed om te weten dat bij Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer, er een tandartsbehandeling onder narcose mogelijk is. U hoeft in dat geval niet meer bang te zijn voor paniekaanvallen en uitgestelde tandartsbezoeken. Het is erg vervelend als u zoveel angst ervaart en helaas zal een tandartsafspraak zo nu en dan toch noodzakelijk zijn voor een schoon en gezond gebit, wat weer bijdraagt aan uw algehele weerstand. Ga daarom voortaan naar deze tandartspraktijk in Deventer, deze tandarts helpt u graag door de behandeling onder narcose uit te voeren.

Gespecialiseerd in angsten

Bij Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer is de tandarts gespecialiseerd in angsten. Ze hebben al veel patiënten in de stoel gehad met waarschijnlijk dezelfde klachten als u. Daarom hebben zij besloten het mogelijk te maken om een tandartsbehandeling onder narcose uit te voeren. Dit is een oplossing waarbij u in slaap wordt gebracht en dus niet meer meemaakt wat er gebeurt. Na de behandeling wordt u weer wakker. Uiteraard is een tandarts onder narcose niet bij iedereen mogelijk. Allereerst wordt er namelijk middels een gesprek gekeken of de tandartsbehandeling onder narcose bij u uitgevoerd kan worden. Dit kan alleen als er reden genoeg is en als u verder in goede gezondheid verkeert.

Zorg voor vervoer naar en van de tandarts

Als u naar deze tandarts onder narcose wilt gaan, is het belangrijk dat er iemand met u meegaat die u brengt en haalt. U slaapt maar een uur, maar na deze sedatie is het niet mogelijk om op de fiets te stappen of auto te gaan rijden. Wilt u voortaan naar deze tandarts in Deventer? Maak dan nu uw afspraak voor een intake-gesprek en u hoort vanzelf hoe het verder gaat.

Gerelateerde artikelen

Rugpijn door een scheef bekken: Osteopathie kan helpen

Fysio Proactive: Jouw Partner in Fysiotherapie

Volg de Cursus Verpleegtechnische Vaardigheden via Zuster055.nl