Losser Digitaal
Image default
Games

Dambord kopen? Wat heb je precies nodig?

Ben jij een professionele dammer en ben je nog op zoek naar de juiste materiaal van goede kwaliteit? Of wil je misschien leren dammen? Dan heb je natuurlijk een damspel nodig. En gelukkig vindt je bij ons verschillende soorten en maten. Dit kan al door een paar klikken. Voordat je het weet, bezit jij jouw eigen professioneel exemplaar en kun je aan de slag met oefenen of het iemand leren.

 

De benodigdheden

Als je een beginner bent, dan is het goed om te weten wat je precies nodig hebt om het damspel te leren. Tegenwoordig kun je heel veel spullen online vinden. Bij ons vind je de juiste artikelen om de kneepjes van het vak te leren. Om te beginnen heb je een dambord nodig. Een dambord bestaat uit 10 x 10 velden, afwisselend witte en zwart. Soms zijn dit gele en zwarte. Damschijven spelen hierbij ook een grote rol. Je hebt in totaal 20 witte en 20 zwarte schijven nodig. Elke speler gebruikt één kleur. Het doel van het spel is dat je wint, doordat je tegenstander geen schijven meer heeft of zetten kan maken. Het belangrijk is om van tevoren te weten, dat wit altijd begint. Nog een regel is, dat zodra je een schijf aanraakt, je deze dan moet verzetten. En als je kan slaan, ben je verplicht om eerst deze zet te maken. Om dieper in te gaan op de regels raden we je aan om deze op te zoeken op internet en een spel bij ons aanschaffen, om te oefenen. Er zit natuurlijk altijd een beschrijving van de spelregels bij, om het spel eerlijk en op de juiste manier te spelen.

 

Goede kwaliteit

Wil jij ook groeien tot een professionele dammer of vind je het gewoon leuk om een damspel in huis te hebben? Dan ben je met onze artikelen, gecombineerd met de regels, aan het juiste adres. Wij hebben verschillende damspellen van goede kwaliteit. Wij hebben zelfs een reis-damspel in ons assortiment. Dus je kunt overal ter wereld aan de slag. Het spel is internationaal en in elk land kennen ze het. Kennen ze het nog niet, dan kun jij het makkelijk uitleggen, ook aan de hand van voorbeelden. Aarzel niet en wordt die professionele damspeler! Bereid je goed voor op een wedstrijd of speel dit tijdloos spel met familie of vrienden, gewoon voor de gezelligheid. Wij helpen je graag snel en veilig, aan een spel van goede kwaliteit. Ga direct naar dé site van de damspellen en schaf jouw eigen professioneel exemplaar compleet aan. Of geef het cadeau. Wat je er ook mee gaat doen, in alle gevallen, zal het voor een goed betaalbare prijs zijn.

https://www.raindroptime.com/

Gerelateerde artikelen

Meer dan muziek met je iTunes kaart!

Voordelen van een schaaktafel

Drie diensten waarmee jij hoger in Google komt!