Losser Digitaal
Image default
Zakelijk

Reinigingsmaterialen

Reinigingsmaterialen

Om de schoonmaak van uw pand zo eenvoudig mogelijk te maken heeft u de juiste reinigingsmaterialen nodig. Naast het gebruik van de juiste reinigingsmiddelen, is het ook van groot belang dat reinigingsmaterialen op correcte wijze worden gebruikt en onderhouden. Om onnodige vervuiling te voorkomen is het noodzakelijk om reinigingsmaterialen na gebruik te reinigen en te desinfecteren. Bijvoorbeeld reinigingsdoeken moeten na elk gebruik op minimaal 60°C worden gewassen. Op deze wijze realiseert u een optimaal schoon resultaat voor alle volgende schoonmaakrondes.

 

Specialistische reiniging

Graffiti verwijderen, gevelreiniging, luchtkanaalreiniging, geurbestrijding.. Dit is zomaar een greep uit de soorten specialistische reiniging die er zijn. Facility Trade Group heeft een ruim assortiment artikelen voor specialistische reiniging. Hierbij kunt u denken aan materialen voor het reinigen van vloeren, gevels en luchtkanalen. De combinatie van jarenlange ervaring en expertise op het gebied van reinigingssystemen en hygiëneconcepten, zorgt voor een passend advies voor optimaal schoon resultaat.

 

Onafhankelijke facilitaire groothandel

Facility Trade Group is een onafhankelijke facilitaire groothandel, gespecialiseerd in non-food horecaproducten, hygiënische voorzieningen, reinigingssystemen en -machines. Voor reinigingsmaterialen kunt u bij FTG terecht. Als groothandel voor schoonmaakmiddelen is dit een greep uit het assortiment:

 

  • Mopsystemen

  • Werkwagens

  • Reinigingsdoeken

  • Borstels

  • Pads

  • Stofwissers

  • Sponzen

  • Huishoudtrappen

 

FTG wil klanten verrassen in alles wat zij doen. Door een nauwe samenwerking met belangrijke leveranciers hebben wij een passend aanbod voor branches als: schoonmaak, kantoren, horeca, zorg, industrie en onderwijs. Op de website van Facility Trade Group is meer informatie te vinden over ons assortiment.

 

Gerelateerde artikelen

3 mogelijkheden om de gevel van jouw bedrijfspand op te laten vallen

De voordelen van gekoeld transport

Ontdek de laatste trends in cryptocurrency met Cryptocurrencylivekoers.nl