Losser Digitaal
Image default
Zakelijk

Online paneel radiator kopen

 

Ben je op zoek naar een paneel radiator voor in je woonkamer, slaapkamer of voor in de keuken en wil je je nieuwe radiator graag online kopen? Tegenwoordig zijn er veel paneel radiatoren online te koop! Online een radiator kopen kan erg handig zijn, alleen zijn er wel een aantal belangrijke punten waar je rekening mee moet houden bij je online aankoop. Hieronder hebben we alle handige tips op een rijtje gezet, waardoor het een stuk makkelijker wordt om online een paneel radiator te kopen. Op deze manier weet je zeker dat je een goede aankoop doet! 

Welk soort paneel radiator kopen?

Wanneer je een paneel radiator online wil kopen dan is het slim om eerst te bepalen voor welk soort je wil gaan. Je hebt drie soorten: een traditionele, een vlakke en een elektrische variant. Een traditionele paneel radiator is ook wel de verwarming met ribbels aan de voorkant die iedereen wel kent. Dit product is verkrijgbaar in zowel horizontale en verticale versie in diverse hoogtes en breedtes. De modernere versie van de traditionele paneelradiator is de vlakke paneel radiator. Deze radiator werkt hetzelfde en is net zo snel op temperatuur. Het enige verschil is dat deze verwarming een gladde en vlakke voorkant heeft. Daarnaast heb je ook nog een elektrische optie. Deze is extra handig als je niet over een (extra) aansluitpunt beschikt. Voor deze radiator heb je alleen een stopcontact nodig. 

 

Capaciteit bepalen paneel radiator

Wanneer je online een paneel radiator wil kopen dan is het slim om van te voren de capaciteit te bepalen. Door voor de juiste temperatuur te kiezen weet je altijd dat de ruimte waar de radiator komt te hangen goed kan worden verwarmd. De capaciteit die je nodig hebt kun je gemakkelijk berekenen met diverse online rekentools. Bij zo’n tool kun je de afmetingen van de ruimte invullen en daarna weet je direct welk vermogen je nieuwe radiator nodig heeft. Dit is een snelle en betrouwbare optie om het snel te berekenen.

 

Welke afmeting paneel radiator kopen? 

Naast de standaardmaten van radiatoren zijn er ook steeds meer andere maten te vinden bij AFIUM in Rotterdam. Dit kan handig zijn als je een nieuwe paneel radiator wil kopen. Op deze manier kun je gericht op zoek gaan naar een paneel radiator voor de plek die je zoekt. Op welke plek komt de radiator te hangen? Op een smalle muur in de gang? Onder een groot raam in de slaapkamer? Of wil je een exemplaar bevestigen in de keuken? Je hebt paneel radiatoren in iedere afmeting te koop. Zo kun je een smalle paneel radiator kopen vanaf een breedte van 30 centimeter. Daarnaast kun je een lage paneel radiator kopen vanaf een hoogte van 40 centimeter. Doordat je iedere afmeting radiator kunt kopen is er voor in iedere ruimte online wel een exemplaar te vinden. 

 

Aantal aansluitpunten 

Wanneer je online een radiator gaat kopen voor in je woning dan moet je rekening houden met het aantal aansluitpunten dat je nodig hebt. Wanneer je alleen een radiator wil vervangen dan is het slim om voor dezelfde hoeveelheid aansluitpunten te gaan als de radiator die ervoor zat. Wanneer je een radiator koopt met teveel of te weinig aansluitpunten dan kun je er vervolgens niets mee en dat is natuurlijk zonde.

 

https://afium.nl/radiator/paneelradiator.html

Gerelateerde artikelen

De veranderende rol van HRM

Een verreiker huren doe je bij 123 Machineverhuur

Hoe de juiste apparatuur jouw onderneming kan helpen