Losser Digitaal
Image default
Zakelijk

Koffie op de werkvloer

Wie kent het niet? Je dag starten met een goeie bak koffie? Koffie en werk zijn namelijk onafscheidelijk van elkaar. Maar wat maakt koffie nou zo belangrijk voor werknemers? En waarom zijn goede koffieautomaten voor bedrijven onmisbaar? In dit artikel gaan we je dit precies uitleggen. 

Waar is koffie goed voor?

Allereerst zorgt koffie voor de verhoging van de productiviteit bij werknemers. Je voelt letterlijk een boost om weer door te gaan na het drinken van een kop koffie. Hierdoor zit de stemming er gelijk goed in op de werkvloer. Niet alleen doet koffie wonderen voor de productiviteit. Ook heeft koffie een goede werking op de aandacht en alertheid. Dit ben je nodig tijdens werk, maar ook na het werk tijdens de autorit naar huis. 

 

Naast deze positieve uitwerkingen doet koffie ook wonderen bij het geheugen. Zo heeft koffie een gunstig effect op het werkgeheugen. Bij een kleine dosering kan dit je werkgeheugen vergroten. Wel zal de cafeïne bij teveel koffie juist een tegenovergesteld effect hebben.

Met welke koffieautomaten zet je lekkere koffie?

Koffieautomaten zijn er in alle soorten en maten. Zo heeft Cafe Salento in het algemeen 3 soorten volautomatische koffieautomaten die weer onder te verdelen zijn in drie automaten met diverse dranken. Ben je een liefhebber van een goede bak koffie van vers gemalen bonen? Dan past een bonen koffieautomaat je bedrijf goed. Ga je liever voor een kop koffie gemaakt van vers gemalen koffie? Dat kan met de Freshbrew automaat. Voor de snelle koffiezetters onderons hebben we de Instant koffieautomaat. Hiermee kun je supersnel koffie zetten van koffie melanges. 

Geniet van de beste koffie op je werk

Gewone koffie, cappuccino, latte macchiato of liever een warme chocolademelk? Er is veel mogelijk op het gebied van diverse dranken met de koffieautomaten voor bedrijven van Salento. De meeste werknemers hechten veel waarde aan een goede bak koffie op werk. Daarnaast gaat de productiviteit van werknemers vooruit en stimuleert koffie je geheugen en alertheid. Dus waar wacht je nog op? Laat jezelf en je collega’s iedere dag genieten van een heerlijke koffie op het werk!

 

https://www.cafesalento.nl/koffieautomaten/

Gerelateerde artikelen

Wat zijn de grootste voordelen van hybride werken?

Met een fender gemonteerd aan je boot voorkom je schade!

Keuze uit verschillende soorten chocolade