Losser Digitaal
Image default
Zakelijk

Een koffiebar huren met een echte barista!

Op iedere locatie in Nederland staat wel een koffiemachine. Een antieke Senseo is natuurlijk not done, maar soms ook wel echt goede koffiemachines. Waarom dan alsnog een koffiebar huren? Een koffiebar zorgt voor gezelligheid. Wanneer er een echte koffiebar staat dan weet je zeker dat het een bijzondere dag is. De bars zijn er daarnaast ook altiid erg sfeervol uit. Ze worden bijvoorbeeld mooi aangekleed met zakken koffie, muntplantjes en houten fruitkisten. De koffiebar wordt gerund door een echte barista. Dit is iemand die vaak jaren ervaring heeft in het zetten van de perfecte kop koffie. En met zo veel vlieguren, kan het dus bijna niet anders dan dat de koffie wel heel goed moet zijn toch?

Een koffiebar huren op mijn eigen locatie

Vrijwel iedere locatie is geschikt om een koffiebar te huren. Wij worden vele ingehuurd door bedrijven. Echt goede koffie op kantoor is immers onmisbaar. Ditzelfde geldt voor beurzen en congressen. Maar ook particulieren weten de koffiebars van Bar Company goed te vinden. Wist je bijvoorbeeld dat wij ieder jaar op meer dan 50 bruiloften de koffie en thee mogen verzorgen?

De koffie smaakt niet als normale koffie

Wanneer je Bar Company inhuurt dan wordt alles verzorgd. Van de bedrukte bekers tot iets lekkers bij de koffie. Maar wat de koffie catering zo bijzonder maakt, is dat de koffie niet naar normale koffie smaakt. Je proeft een hele licht chocolasmaak. Deze wordt gecombineerd met het frisse van een citrusvrucht. Hoe het kan dat onze koffie zo veel smaak heeft laten we je graag met eigen ogen zien. Dus, wil je een koffiebar huren op jouw locatie? En inclusief een leuke barista die je alles over koffie kan vertellen? Dan zijn we je graag van dienst.

Hopelijk tot ziens op jouw volgende feest of evenement!

https://www.barcompany.nl/

Gerelateerde artikelen

De voordelen van het werken bij een digital agency

Alles over crypto

Hoe zet je een marktonderzoek op?