Losser Digitaal
Image default
Zakelijk

Digitale kliklijsten zijn in opkomst

Een kliklijst is een variant van de normale fotolijst, hierin kan je de lijst eenvoudiger wisselen. Kliklijsten kan je eenvoudig open klikken en vervolgens de inhoud vervangen. Deze display materialen zijn in veel verschillende soorten en maten te bestellen. Er zijn zelfs waterdichte mogelijkheden. Naast het tonen van foto’s worden kliklijsten voornamelijk gebruikt om posters of andere reclame-uitingen te tonen. We vertellen je graag wat meer over wat kliklijsten precies zijn en welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Waarom kliklijsten toepassen?

Voor de aankondiging van een evenement, het ophangen van een poster, voor een sportwedstrijd of andere reclame-uitingen zijn kliklijsten uitstekend geschikt. Je ziet kliklijsten vaker dan je op het eerste oog wellicht zou denken. Dit komt omdat er veel verschillende toepassingen zijn waarbij kliklijsten van pas komen. 

Waterdichte mogelijkheden

Voor het tonen van reclame uitingen worden er vaak waterdichte kliklijsten gebruikt. Omdat het hierbij voornamelijk om toepassingen buiten de deur gaat. Er zijn ook kliklijsten met verlichting, extra handig in het donker buiten of in donkere ruimtes binnen. 

In je eigen huisstijl

Naast de verschillende formaten is het mogelijk om de kliklijst nog verder te personaliseren. Namelijk door de kleuren aan te passen. Kliklijsten zijn werkelijk in alle soorten en kleuren te bestellen en daarom kun je eenvoudig de kleuren kiezen die passen bij de huisstijl van je bedrijf. Het is ook mogelijk om kliklijsten op maat te maken met kleuren naar wens. Oriënteer je op de mogelijkheden en bestel de kliklijsten eenvoudig online.

Gerelateerde artikelen

Ervaar het gemak van een neuswiel voor de aanhangwagen

Op zoek naar een belastingadviseur in de omgeving Utrecht? Dit mag je verwachten

Online Marketing voor jouw bedrijf?