Losser Digitaal
Image default
Zakelijk

De voordelen van het drukken van kalenders voor jouw bedrijf!

Kalenders, wie gebruikt ze niet. Handig om te plannen en je dagen te organiseren. Maar een kalender kan je meer bieden dan dat. Zeker wanneer je een bedrijf runt is het interessant om de mogelijkheden die een kalender met logo je biedt, eens te onderzoeken. Benieuwd geworden? Lees dan gauw verder!

Vergroten van je naamsbekendheid

Naamsbekendheid, een term die je veel hoort in het bedrijfsleven. Onmiskenbaar een belangrijke factor voor je brand. Veel bedrijven geven grote budgetten uit aan marketing ter promotie van hun diensten en hun naam. Vaak kan dit ook op laagdrempelige manieren zonder grote budgetten uit te geven, zoals dus met een bedrukte kalender voorzien van je bedrijfslogo. Door deze op verschillende wijzen in omloop te brengen zal je merknaam steeds meer opvallen. 

Als relatiegeschenk voor klanten

Een bedrijf draait op klanten. Een klant die een dienst of een product bij jou afneemt helpt je bedrijf draaiende te houden. Om die reden wil je dan ook goed met je klanten omgaan. Een manier om te binden is door bijvoorbeeld een kalender relatiegeschenk uit te delen. Hierdoor laat je op een laagdrempelige maar leuke wijze zien dat je blij bent met de relatie tussen jou en de klant. Daarnaast kan het logo wat je in de kalender opneemt ook nog eens gratis reclame leveren. 

In grote oplages afneembaar

Eerder hadden we het al over grote marketingbudgetten ter promotie van diensten en/of producten van een bedrijf. Met een kalender met logo heb je geen groot budget nodig. Je kunt de kalenders vaak in grote hoeveelheden laten produceren. Des te meer je er in één keer afneemt, des te lager de prijs vaak wordt. Hierdoor houd je financiële ruimte in je bedrijf die je bijvoorbeeld kan gebruiken voor strategische doeleinden. 

Grote verscheidenheid aan type kalenders

Het aantal type kalenders maakt het je moeilijk om te kiezen. Geen zorgen, dit is iets goeds. Het betekent namelijk dat er altijd bij zit wat jij zoekt! Het enige wat jij nog hoeft te doen is bepalen welke kalender het meest geschikt is voor jouw bedrijf. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit een week, maand of jaarkalender. En dan is er ook nog de keuze of je een staande kalender of toch liever een wandkalender wilt hebben. Wat je voorkeur ook heeft; er is altijd te vinden wat jij zoekt!

Samengevat

Zoals je kan zien biedt een kalender je meer voordelen dan je wellicht had verwacht. Is het niet ter promotie van je bedrijf? Dan gebruik je ‘m gewoon als planner. Zo vergeet je bijvoorbeeld nooit verjaardagen van je collega’s en heb je volledig overzicht over hoe jouw week, maand of jaar eruitziet! Laat daarom vandaag nog jouw kalenders met logo bedrukken!

Gerelateerde artikelen

Een koffiebar huren met een echte barista!

Dit zijn de top 5 meest populaire tiktokkers

4 x de leukste zomerse give-aways