Losser Digitaal
Image default
Zakelijk

4 x de leukste zomerse give-aways

We hebben al een aantal zonnige dagen gehad, maar gelukkig komt de echte zomer er nog aan. Tijd om je klanten, medewerkers of een andere doelgroep te verrassen met give-away die hen direct in de zomersfeer brengt. In deze blog geven wij je tips over de ultieme zomerse give-away.

Waaier

Een waaier is de ideale give-away om weg te geven op een warme zomerdag. Niet alleen handig om je doelgroep verkoeling te bieden, maar het is ook een goede manier om bij hen in het oog te springen. En wil je een logo bedrukken op de waaier? Goed nieuws want waaier heeft een groot drukvlak waardoor er een hoge attentiewaarde ontstaat. Op die manier blijft jouw merk onder de aandacht bij de gekozen doelgroep. Want of de ontvanger jouw waaier gebruikt op het strand, in de tuin of op een zonnig terras, jouw merk springt meteen weer in het oog.

Oranje pakketje

We hebben een jaar langer op het EK en de Olympische Spelen moeten wachten, maar nu kunnen we deze zomer eindelijk in volle glorie genieten van deze sportevenementen. Dus heb je binnen jouw team collega’s die niet kunnen wachten tot de sportzomer begint? Dan is dit hét moment waarop je ze kunt verrassen met een zomerse give-away in de vorm van een oranje pakket. Vul het pakket bijvoorbeeld met photo props en koppel daar een winactie aan. De medewerker met de leukste photo prop foto wint de EK-contest. Daarnaast kun je het pakket ook vullen met oranje slingers en vlaggetjes, ballonnen en lekkere oranje drankjes en snacks.

Hamamdoeken

Waar hamamdoeken vroeger veelal werden gebruikt in badhuizen, worden ze tegenwoordig gebruikt als strandlaken. Dus wil je jouw doelgroep iets anders geven dan een strandlaken? Dan is een hamamdoek een origineel alternatief. Het voordeel van een hamamdoek als strandlaken is dat het gemaakt wordt van terry katoen. Deze stof zorgt ervoor dat het de hamamdoek sneller droogt en voorzien is van lichtgewicht. Kortom, een hamamdoek is een ideale give-away voor een dagje strand.

SeatZacs

SeatZacs maken elk bezoek aan het park of strand nog relaxter. Waar je normaal gesproken plat op een handdoek ligt, geeft deze optie je meer rug- en nekondersteuning. Daarnaast is de SeatZac ook makkelijk in gebruik. Het enige dat je hoeft te doen, is de compacte verpakking meenemen in je tas en de SeatZac opblazen wanneer je op plaats van bestemming bent aangenomen. Met de handige pomp die is inbegrepen, vul je de SeatZac binnen no-time met lucht. Daarnaast kun je deze give-away ook personaliseren met jouw eigen logo. Zo heb je een give-away die zowel relaxed als opvallend is. Win-win!

Gerelateerde artikelen

5 redenen voor een vouwgordijn

Feel good and look good

Digitale procedure voor iedereen concreet gemaakt