Losser Digitaal
Image default
Wonen

Zorg met een glazenwasser in Ede voor glanzende ruiten

Of u nu een groot of een klein bedrijf bent, uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Dit geldt niet alleen voor het design en de inrichting van uw bedrijfspand. Ook de mate van hoe schoon uw pand is, geeft aan in hoeverre u uw klanten en bezoekers serieus neemt. Naast een opgeruimd en schoon pand, is het ook erg belangrijk dat u uw ruiten regelmatig laat reinigen. Woont u in Ede of omgeving? Schakel dan de Habu schoonmaakorganisatie uit Ede in, dan blinken uw ruiten weer als vanouds.

Waarom glazen wassen uitbesteden aan een glazenwasser?

Misschien dat u van uzelf denkt de ruiten wel te kunnen wassen? Dit kunt u ongetwijfeld, maar wel letterlijk tot op een bepaalde hoogte. Als uw pand meerdere verdiepingen heeft of u bent gevestigd in een hoog kantorencomplex, dan lukt het al niet om veilig uw ramen te lappen. Veiligheid moet namelijk centraal staan tijdens het reinigen van uw ruiten. Daarom kiest u het beste voor een professionele glazenwasser. De glazenwasser heeft de middelen om op hoog niveau te werken. Natuurlijk kiest u ook voor een glazenwasser, als u echt glanzende ruiten wilt hebben. Glazenwassers hebben ruime ervaring en weten hoe glas echt goed schoon wordt en met welke schoonmaakmiddelen. Zo schoon als een glazenwasser dit doet, kunt u uw eigen ruiten zelf niet krijgen. Als uw bedrijfspand uw visitekaartje is, dan zijn zeer schone ruiten belangrijk voor u en schakelt u het beste een professionele glazenwasser in.

Glazen wassen op grote hoogte

Vaak moeten ruiten op grote hoogte worden gereinigd en dit alleen is vaak al een reden om een professionele glazenwasser in te huren. Een goede glazenwasser heeft hier de middelen voor en houdt zich ook aan de wettelijke vereisten omtrent veilig werken, door bijvoorbeeld VCA gecertificeerd te zijn. Voor het reinigen van ruiten op grote hoogte, heeft de glazenwasser verschillend middelen voorhanden. Wanneer de hoogte nog te overzien, is dan maakt de glazenwasser gebruik van een ladder. Voor de echte grote hoogtes is telescopische glasbewassing een optie. Met speciale borstels op een telescopische steel, kan de glazenwasser veilig op de grond blijven staan. Ook het gebruik van een telescopische hoogwerker is een mogelijkheid.

Hoe herkent u een goede kwaliteit glazenwasser in Ede?

In de schoonmaakbranche zijn steeds meer glazenwassers actief en niet alleen maar met goede bedoelingen en volgens de geldende regels. Daarom moet u er goed op letten dat u in zee gaat met een betrouwbare glazenwasser die kwaliteit levert en secuur omgaat met de veiligheidseisen. Een glazenwasser kan zich altijd identificeren en u kunt gewoon per bank betalen. Als dit het geval is, dan heeft u meestal met een betrouwbare partij van doen. Een glazenwasser die hoge eisen aan zichzelf stelt, neemt veiligheid serieus en is daarom VCA gecertificeerd. Niet iedere onderneming krijgt deze certificering zomaar, hiervoor moet het bedrijf zelf aan bepaalde eisen voldoen en hebben de glazenwasser de nodige opleidingen gehad.

Kies de beste glazenwassers van Ede

, Wanneer u op zoek bent naar een glazenwasser in Ede, dan kunt u hiervoor terecht bij Habu Schoonmaak uit Ede. Met ruim 40 jaar ervaring mag u een hoogwaardige kwaliteit verwachten op het gebied van schoonmaak en glasbewassing. Glanzende en stralen glazen in Ede zijn dan helemaal vanzelfsprekend en een uitstekend visitekaartje voor uw organisatie.

 

Gerelateerde artikelen

Glas in het plafond?

Hoe verduurzaam je jouw huis?

Een handige belt conveyor voor jouw bedrijf