Losser Digitaal
Image default
Wonen

Zelf allesreiniger maken

Goede poetsspullen zijn je beste vriend! Zeker als het op poetsmiddel aankomt weet iedereen die wel eens schoonmaakt dat je poetsmiddel je tijd kan kosten of juist besparen. In deze blog vertellen we ons grootste geheim aan jou! Zomaar, omdat we niet willen dat je te lang poetst en omdat we weten dat op kosten besparen altijd welkom is. Dit is alles wat je moet weten over zelf allesreiniger maken.

 

Waarschuwing vooraf

Chemicaliën mengen zonder dat je weet wat je aan het doen bent is zeer gevaarlijk. Zo mag je bijvoorbeeld nooit bleek en azijn mengen of ammoniak met bleek. Dit kan namelijk giftige gassen produceren! Zorg altijd dat je vooraf goed je huiswerk hebt gedaan en dat je alles het gedaan om preventief eventuele risico’s te mijden. Daarnaast is het om die reden eigenlijk per direct af te raden om überhaupt zelf allesreiniger te maken. Je kunt beter concentraat kopen als je goedkoop uit wil zijn.

 

Wilt u tóch zelf allesreiniger maken? Gebruik dan uitsluitend natuurlijke producten.

 

Allesreiniger maken van natuurlijke producten

Een spuitfles, water en schoonmaakazijn. Dat is echt alles wat je nodig hebt om allesreiniger te maken. De verhouding zijn eveneens erg gemakkelijk.

–          50% water

–          50% schoonmaakazijn

 

–          Goed schudden en Klaar voor gebruik!

 

Je kunt er ook geconcentreerd citroensap aan toevoegen. Niet meer dan 2 eetlepels per flacon en zorg dat de citroensap echt zuiver is. Anders krijg je vlokken in je schoonmaakmiddel, willen we niet!

 

De toepassingen voor deze formule zijn o.a.:

 

–          Afnemen van spiegels, vensterbanken en ramen

–          Het schoonmaken van porselein en badkamer tegels

–          Het schoonmaken van je fornuis

–          Het schoonmaken van je aanrechtblad en de kastjes

 

Maak dus nogmaals geen eigen samenstelling van chemicaliën, dit is echt enorm gevaarlijk en kan gezondheidsrisico’s en zelfs de dood tot gevolg hebben. Bovendien is het echt superslecht voor het milieu.

https://omnimar.nl/blog/post/zelf-allesreiniger-maken

Gerelateerde artikelen

Succesvol uw huis verkopen Amsterdam? Groot Amsterdam Makelaardij ondersteunt u van A tot Z

Welke voordelen bezit een glazen schuifpui?

Je eerste huis kopen?