Losser Digitaal
Image default
Wonen

Verschillende opties tot personalisatie bij Bang & Olufsen BeoSound Shape

Over Bang & Ulfsen

Bang & Ulfsen is een Deens bedrijf dat hoogwaardige audioproducten, videoproducten en telefonie ontwerpt en produceert voor de consumenten markt. De producten hebben een moderne en industriële afwerking wat zorgt voor een grote aantrekkingskracht vanuit de consument. Aluminium wordt dan ook veel gebruikt in de producten die ze op de markt zetten. Bang & Ulfsen is een high-end merk, dit betekent dat bedrijven die Bang & Ulfsen verkoopt vaak exclusiever gefocust zijn op hoogwaardige producten. In dit artikel wordt de “BeoSound Shape” uitgebreid besproken en kom je achter de exclusievere eigenschappen van deze soundbar.

 

De Beosound Shape

De Beosound Shape is een speaker systeem voor echte muziek liefhebbers. Het is niet alleen een sound systeem dat voor echte kwaliteit gaat maar het is ook nog eens een decoratie stuk voor in de kamer. Naast dat het er dus prachtig uit ziet aan de muur door de kunst uitstraling dat hij over zich heen heeft, heeft hij ook ingebouwde geluidsdempers. Deze geluidsdempers zorgen voor een nog uniekere geluidservaring voor bijvoorbeeld akoestische muziek. De frequentie range gaat dan ook tot maximaal 22.000 Hz en de bass capaciteit gaat tot wel 89dB SPL. Deze boxen hebben dus niet alleen een mooie uitstraling maar ook de geluidservaring die bij de prijs past.

 

De opties tot personalisatie

Wanneer u er voor kiest om een Bang & Ulfsen Shape box aan te schaffen kunt u de soundbar helemaal aanpassen aan uw eigen smaak. De box is gemaakt van hexagonale patronen die je in elk mogelijke vorm kunt samenstellen. Hierdoor kunt u zelf beslissen hoeveel boxen u graag zou willen en waar deze komen te staan in het ontwerp. Naast het kiezen van de grootte en hoogte van de box kunt u ook de verschillende kleuren samenstellen. Hierbij zijn een enorm veel kleuren tot uw beschikking en kunt u deze aan elk mogelijk vak toewijzen. Op deze manier kunt u een prachtig kunstwerk van de soundbar maken. Naast het uiterlijk van de soundbar is het geluid ook belangrijk en ook deze kunt u volledig naar uw smaak creëren. Zo kunt u het geluidsprofiel naar uw wensen aanpassen. Zo heb je het maximum aan geluid, de dempers, de speakers en versterkers die je helemaal kunt personaliseren. Zo kan het zijn dat je misschien meer mogelijkheid wil hebben voor een hogere geluidscapaciteit of dat je een diepere bass wil. Alles is mogelijk! De boxen kunnen variëren van prijs maar gaan vanaf een minimum van 3.400 euro en lopen op tot een hoger bedrag wat afhangt van de personalisatie die u kiest. Op deze manier heeft u zelf een hand in de prijs en weet u ook waar u voor betaalt. De Bang & Ulfsen Shape kunt u aanschaffen via de website.  Deze winkel heeft staat bekend van de woonaccessoires Amersfoort. Hier kunt u niet alleen voor soundbars terecht maar ook voor telefonie en televisies. Het is een vooroplopend bedrijf met veel inzicht waardoor u verzekerd bent van een goede service, zelfs nadat u met het product de winkel uit bent. Kom dus snel naar Morelisse voor woonaccessoires Amersfoort!

 

 

https://morelisse.nl/product-categorie/wonen/

Gerelateerde artikelen

Je eerste huis kopen?

Dé zonnepanelen specialist in losser

Starters woning bezichtigen: waar moet je opletten?