Losser Digitaal
Image default
Wonen

Stucloper: duurzame bescherming tijdens renovatiewerkzaamheden

In de huidige samenleving wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Het is daarom van belang om bij renovatiewerkzaamheden ook op dit thema te letten. Een duurzame optie tijdens renovatiewerkzaamheden is de stucloper. Stucloper zorgt niet alleen voor een goede bescherming van de vloer of trap maar kan ook op het gebied van duurzaamheid zijn steentje bijdragen.

Wat is stucloper?

Allereerst wat is stucloper? Stucloper is een rol bestaande uit karton met een beschermlaag van kunststof. Door deze beschermlaag van kunststof lekt het karton niet door en houdt het vuil tegen. Stucloper wordt gebruikt om vloeren en trappen te beschermen tijdens renovatiewerkzaamheden, het beschermt de vloeren en trappen tegen vloeistoffen, vlekken, beschadigingen en viezigheid. Het is verkrijgbaar in verschillende formaten en kan zo eenvoudig op maat geknipt worden.

Bescherming van de vloer

Tijdens renovatiewerkzaamheden komt er veel stof vrij, vuil en ander afval vrij. Als er geen stucloper op de vloer ligt kan al deze stof, vuil en ander afval op de vloer terechtkomen en de vloer beschadigen. Het gebruik van stucloper dient als bescherming voor de vloer en voorkomt dat er krassen en beschadigingen ontstaan tijdens renovatiewerkzaamheden.

Duurzame bescherming

Het beschermen van de vloer door stucloper draagt zijn steentje bij aan de duurzame wereld. Als de vloeren tijdens de renovatiewerkzaamheden beschadigd zijn, moeten deze vervangen worden. Stucloper voorkomt dat en zorgt er zo voor dat er minder materiaal verspild wordt en de levensduur van de vloeren verlengd wordt. 

Naast dat het de levensduur van de vloeren verlengd is, is stucloper ook nog is recyclebaar. Na de renovatiewerkzaamheden kan het karton gewoon gerecycled worden. Recyclen van stucloper voorkomt dat er minder afval geproduceerd wordt en er dus geen beroep gedaan wordt op nieuwe grondstoffen.

Veelzijdig gebruik

Stucloper kan veelzijdig worden gebruikt tijdens renovatiewerkzaamheden. Het meest voorkomende gebruik is het beschermen van allerlei verschillende soorten vloeren en trappen maar daarnaast kan stucloper ook worden gebruikt om meubels en andere oppervlaktes te beschermen. Tijdens het verven van muren of het plafond dient het karton een uitstekende bescherming voor de meubels.

Mocht je van plan zijn om binnenkort te gaan renoveren is het gebruik maken van stucloper een duurzame bescherming voor jouw spullen. Bij het renoveren komt er veel stof en ander vuil vrij, dit kan voor beschadigingen zorgen, om dit op een duurzame manier te voorkomen is het gebruik van stucloper de oplossing.

https://vendrigpackaging.com/vloerbescherming/287-stucloper-30-50-m.html

Gerelateerde artikelen

De fauteuil wordt steeds populairder in 2022

Nuttige tips voor je verhuis naar Alkmaar

Schilderij kopen? 3 redenen waarom je dat moet doen!