Losser Digitaal
Image default
Wonen

Screens kopen online

Screens zijn een moderne soort zonwering die steeds vaker terug te zien is bij verschillende woningen en bedrijven. Vaak wordt gedacht dat dit type zonwering nogal duur is, echter kun je tegenwoordig ook screens kopen via het internet.

Wanneer je online op zoek gaan naar een screen, dan zul je merken dat de prijzen tegenwoordig wel meevallen. Screens zijn er in verschillende soorten, maten en kwaliteit maar over het algemeen zit er relatief weinig verschil in de prijzen.

 

De prijzen van screens online

De prijzen van screens schommelen online tussen de €79 en €350. Het gaat hier dan over een gemiddelde van alle soorten verkrijgbare screens, dus van standaard screens tot aan zip screens! De prijzen online liggen een stukje lager, wat over het algemeen niet met de kwaliteit te maken heeft maar eerder met online bedrijven die minder kosten maken. En dus op deze manier de prijzen kunnen drukken.

Ook gaan online bedrijven er meestal vanuit dat klanten die een bestelling plaatsen zelf zorgen voor montage. Ook dit scheelt weer extra in de kosten!

 

Waarom screens

Screens zijn een type zonwering die verschillende voordelen met zich meebrengt. Zo houden ze zonschittering buiten, zorgen ze voor meer privacy en staan ze er ook om bekend, ramen een extra laag isolatie te geven.

Een bijkomend voordeel is dat screens overal geplaatst kunnen worden. Standaard screens passen bijvoorbeeld perfect bij een woonhuis of een bedrijf op plekken met minder wind, terwijl zip screens zeer geschikt zijn voor plekken met krachtigere windstoten.

Precies deze veelzijdigheid maakt screens zo waanzinnig populair! Het zorgt er ook voor, dat je ze tegenwoordig steeds vaker tegenkomt!

 

Screens bestellen – Waar moet je op letten?

Screens bestellen is natuurlijk niet zo moeilijk, na het doen van een zoekopdracht in een zoekmachine rollen er verschillende resultaten uit. Goed, je hebt nu een aantal online winkels gevonden waarbij je terecht kunt voor screens. Vervolgens kun je een bestelling plaatsen, maar let op, hier kan het namelijk nog weleens mis gaan. Daarom onderstaande tips|!

  • Screens zijn maatwerk, zorg er dus altijd voor dat je ze goed opmeet!
  • Let bij het screens bestellen op de leveringskosten
  • De prijzen die je vindt zijn vrijwel ALTIJD vanaf prijzen
  • Doordat screens zonwering maatwerk is, gaat de prijs vaak omhoog
  • Denk goed na over het aanschaffen van extra opties, zoals een motor.

 

Screens kun je volledig op maat bestellen

Op de laatste tip die ik gaf wil ik graag nog iets dieper ingaan! Screens bestellen kan namelijk volledig op maat en met verschillende opties! Denk goed na over deze opties! De mogelijkheden zijn namelijk bijna eindeloos, maar soms wel erg makkelijk.

Neem bijvoorbeeld het verschil tussen standaard- en zip screens. Zip screens zijn een stuk zwaarder en kunnen dus lastig zijn om op te rollen. Daarom bestaat er de mogelijkheid om ze te voorzien van een motor en afstandsbediening. Zeker in het geval van zip screens is dit zeker geen overbodige luxe!

Als laatste: Let op waar je je screens koopt, je wilt natuurlijk wel goede kwaliteit hebben voor een goede prijs. Ga niet op de eerste de beste aanbieding af, maar controleer eerst hoe het met de kwaliteit zit!

https://www.screenbestellen.nl

Gerelateerde artikelen

Raambekleding slaapkamer bij House&Home

Een makelaar nodig, Wolvega helpt

Huizenprijzen in Nederland