Losser Digitaal
Image default
Wonen

Schilderij kopen? 3 redenen waarom je dat moet doen!

Zit je erover te twijfelen om een schilderij aan de muur te hangen? Zeker doen! Het ziet er mooi uit en het fleurt de kamer helemaal op. Tegenwoordig zijn schilderijen ook niet meer zo duur, dus voor iedereen is er wel een schilderij te vinden. Nog niet overtuigd? Hier geven we 3 redenen waarom jij een schilderij moet kopen!

 

  1. Het vrolijkt je kamer op

Er zijn heel veel verschillende soorten schilderijen. Voor elke stijl en interieur is er dus wel een schilderij die erbij past. Je kunt kiezen voor een bescheiden schilderij om je muur op te vullen, of kies bijvoorbeeld voor een heel opvallend schilderij die er helemaal uitspringt! Ga voor rustige kleuren, of voor drukke kleuren en veel patronen. Alles is mogelijk! Het zal je hele kamer doen opleven, vooral als hij goed in het interieur past. Houd hier dus rekening mee bij het uitzoeken!

 

  1. Altijd de spraakmaker

Naast dat een schilderij mooi staan in de kamer en dat jij er blij van wordt, valt hij ook op bij andere mensen. Sommigen vinden hem misschien niet mooi, maar anderen juist wel. Ga het gesprek aan en kijk wat de ander van het schilderij vindt. Misschien geeft hij er wel een hele nieuwe betekenis aan, waar je nog niet over na had gedacht. Dit is niet alleen gezellig, maar zo blijf je ook creatief bezig!

 

  1. Afwisseling in je interieur

Een schilderij kan een ruimte echt openbreken. Door een schilderij op te hangen heb je weer eens iets nieuws en fris, waardoor het net voelt alsof je pas net in je huis woont. Zou je dat gevoel niet vaker willen hebben? Koop dan meerdere schilderijen en wissel deze om de zoveel tijd af! Verander ze bijvoorbeeld elke maand, of per seizoen. Het is dan extra leuk om de rest van je interieur hier ook op af te stemmen, met name je accessoires. Heb je een schilderij met rode tinten opgehangen? Leg dan ook roodachtige kussentjes op de banken en zet rode kaarsjes neer. Zo kan je elke keer de sfeer in je huis helemaal veranderen!

 

https://www.sweetlivingshop.nl/

Gerelateerde artikelen

Vijf redenen waarom u nu in vastgoed zou moeten investeren

Dakgoot reparatie is van groot belang, maar waarom?

Een natuurlijke deurmat van kokos