Losser Digitaal
Image default
Wonen

Raambekleding voor het draaikiepraam bij House&Home

Raambekleding op maat voor het draaikiepraam

Het kiezen van de juiste raambekleding voor een draaikiepraam kan een uitdaging zijn, vooral door de unieke functionaliteit van dit type raam. House&Home is de specialist in op maat gemaakte raambekeleding en begrijpt dat ieder raam en iedere ruimte uniek is. Draaikiepramen hebben weliswaar geweldige functionaliteit, maar hebben wel raambekleding nodig die past bij de stijl en de unieke openingsmechanisme. Zo dient raambekleding voor het draaikiepraam onder andere voor lichtregulering, privacy, isolatie en de uitstraling van de kamer.

Vele opties raambekleding voor draaikiepramen

Wij bij House&Home komen graag eerst persoonlijk bij u thuis langs om uw draaikiepramen nauwkeurig op te meten. Of u nu de voorkeur geeft aan jaloezieën, shutters, rolgordijnen, plisségordijnen of jaloezieën, wij bieden allerlei verschillende opties die u kunt zien en voelen in onze showroom in Breda. Daarnaast bieden wij verschillende opties aan stoffen zoals katoen, fluweel, linnen, polyester en satijn om de perfecte balans te kunnen vinden tussen stijl en functionaliteit. Elk van deze stoffen kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften, waardoor ze ideaal zijn voor uw op maat gemaakte raambekleding voor uw draaikiepraam thuis. 

Wij geloven in kwaliteit en precisie. Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe raambekleding naadloos aansluit op uw draaikiepramen zullen wij, nadat wij alles gemeten hebben en u uw perfecte raambekleding heeft gekozen, uw raambekleding installeren. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw nieuwe raambekleding perfect zal passen bij uw draaikiepramen.

Maak een afspraak of bezoek onze showroom in Breda

Bij House&Home staan we klaar om u deskundig advies te geven, met aandacht voor uw persoonlijke stijl, uw behoefte aan privacy en de lichthoeveelheid die u in uw woonruimte wilt toelaten. Ontdek onze kwaliteit en vakmanschap. Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een meting of advies bij u thuis. U bent uiteraard ook welkom om eerst een kijkje te nemen in onze showroom in Breda voor de vele raambekleding opties om de perfecte keuze te kunnen maken. Wij helpen u hier graag mee!

 

https://house-home.nl/

Gerelateerde artikelen

Verrijk je huis met een canvas schilderij

Hoe zonnepanelen te installeren: De ultieme zonnepaneel installatiegids

Tijd voor een nieuwe bank?