Losser Digitaal
Image default
Wonen

PV Verdeler, voorgemonteerd, veilig en handig

Bij WarmteshopEU verkrijgbaar zijn PV verdelers, (Photo Voltaic), een schakelkastje die rechtstreeks op zonnepanelen aangesloten kunnen worden en waarbij veiligheid gegarandeerd is. Ze zijn voorgemonteerd in een compacte behuizing. Kan op bestaande situaties gemonteerd worden, er hoeft dus niets gebroken te worden.

De PV verdeler zorgt ervoor dat er geen bekabeling nodig is dus niet via de buitenmuren hoeft te worden omgelegd. Als er geen leidingen aanwezig zijn is deze PV verdeler een ideale kast. Eenvoudig zonnepanelen of wasmachine aansluiten.

Wanneer een PV Verdeler?

Bij de aanleg van een Zonne Energie installatie of Zonnepanelen in uw woning dan is de PV verdeler de ultieme en voordelige oplossing. U hoeft immers geen tweede leiding te leggen met bekabeling door de muur. Op deze manier kunt u dus veel tijd en geld besparen.

Een PV Verdeler is dus een verdeelkast voor stroom van Zonnepanelen De voorgemonteerde kast is voorzien van een hoofdschakelaar en installatieautomaten. Tevens zijn deze switchboxen ook verkrijgbaar met kWh meter en aardlekschakelaar.

Voorgemonteerde PV verdelers

De PV Verdelers van WarmteshopEU zijn voorgemonteerd in een DIN kast wat geld en tijd bespaard. Kabels leggen wordt hiermee verminderd. In de kast zit als extra een wandcontactdoos. zo heeft u een extra stroompunt. Een rubberen kabeldoorvoer zit eveneens in de kast. De compacte en robuuste behuizing is voorzien van een transparant denksel.

De voordelen van onze PV verdelers

  • ideaal voor het schakelen tussen twee groepen
  • Voorgemonteerd
  • In een compacte behuizing met transparant deksel
  • Voordelig geprijsd
  • Veilig in gebruik
  • Tijd- en geld besparend
  • Veilig aansluiten in bestaande situaties
  • Met of zonder aardlekschakelaar

Heeft u een PV verdeler nodig? Dan moet u zeker eens in het assortiment gaan kijken in de webshop van www.warmteshop.eu.

https://warmteshop.eu/product-categorie/regelkasten/pv-verdeler/

Gerelateerde artikelen

Een PVC vloer kopen bij Vloer&raam in Baarn

WiFi thuis in elk huis

Het fundament van je interieur: hoe je de juiste vloer kiest voor een stijlvolle ruimte