Losser Digitaal
Image default
Wonen

Plafond laten spuiten

Plafond laten spuiten 

Wilt u graag uw plafond laten spuiten van uw huidige of nieuwe woning? Dan staan de vakmannen van De Kroon Latex Spuiten met hun jarenlange ervaring graag voor u klaar. Uw plafond wordt met latex gespoten en zorgt zo voor een strak en streeploos resultaat. Meestal wordt het spuiten in één dag gedaan en kunt u na een dag al genieten van een nieuw huis. 

Plafond spuiten met latex heeft een aantal voordelen, zo is het sneller dan het rollen met een gewone verfroller. Doordat er gebruik wordt gemaakt van latex is het vrijwel altijd direct dekkend. 

Werkwijze plafond spuiten

Als u via onze website een offerte heeft aangevraagd dan nemen wij contact met u op om een meetafspraak in te plannen. Op deze afspraak komen we bij u langs om het huis op te meten en aan de hand van de berekening stellen wij de vrijblijvende offerte op. Zodra wij een akkoord hebben gekregen op de offerte zullen wij samen met u een datum afspreken. De ruimte dient schoon een leeg te zijn voor wij kunnen beginnen met latex spuiten. Nadat we alles hebben afgeplakt zal alles gekit worden en zullen scheuren worden opgevuld. Hierna zullen we de voorstrijk erop spuiten en hierna een tweede laag. De laag is vaak al binnen 48 uur droog en is deze laag direct dekkend.

De Kroon Latex Spuiten

De latex spuiters van de Kroon Latex Spuiten hebben al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van latex spuiten. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres en kunt u hoge kwaliteit spuitwerk verwachten. Uw plafonds en wanden worden vaak ook al binnen 1 dag voorzien van spuitwerk. Bekijk onze website voor de prijzen of voor meer informatie. Vraag eenvoudig online een vrijblijvende offerte aan en we komen graag bij u langs voor het maken van een offerte op maat. https://www.dekroonlatexspuiten.com/contact/

https://www.dekroonlatexspuiten.com/plafond-spuiten/

Gerelateerde artikelen

Hoe bouw je zelf een spouwmuur?

Visgraatvloer

De beste deurklink kopen? Dat doe je met deze tips!