Losser Digitaal
Image default
Wonen

Overtollige voorraad met gebrek aan opslagruimte als gevolg, bel Boobox

 

Er ontstaan nieuwe uitdagingen voor veel branches met de komst van Covid-19. Retailers krijgen te maken met een overschot aan voorraad vanwege de lockdown. Er zijn uiteraard altijd creatieve ondernemers die ideeën ontwikkelen om hun artikelen alsnog aan de consument te verkopen. Ze vinden nieuwe manieren om de klant te bereiken. Dit is tijdens een landelijke lockdown echt geen gemakkelijke opgave. Vaak zijn nieuwe en seizoensgebonden artikelen al besteld waardoor de voorraad zich opstapelt. Heeft u opslagruimte Venlo nodig vanwege een voorraad die maar blijft opstapelen? Er zijn mogelijkheden die altijd het proberen waard zijn.

Lockdown-periode en opties voor de kleine ondernemer

Bent u retailer in Venlo en heeft u een groot gebrek aan opslagruimte door een overschot aan artikelen? Of gaat u er vanuit dat vanwege Covid-19 een overschot ontstaat? U kunt het leed enigszins verzachten met speciale campagnes voor de verkoop van overtollige artikelen. Bied uw producten online en goedkoper aan, bijvoorbeeld via uw eigen social mediakanalen zoals Instagram en Facebook. Het is mogelijk om uw doelgroep en zelfs een groter publiek te bereiken. Het is uiteraard belangrijk dat u bestelde artikelen kunt leveren zonder hele lange wachttijden. Bent u een retailer met een beetje spek op de ribben? Wellicht is de realisatie van een webshop een mogelijkheid om van uw overtollige voorraad af te komen. Zelfs horecaondernemers zijn online succesvol met een bestelsite voor afhalen en bezorgen van gerechten. Consumenten gaan het veelal online proberen als ze vanwege de lockdown geen restaurants of winkels meer mogen bezoeken.

Vanwege overschot aan artikelen opslagruimte Venlo nodig?

Gebrek aan voldoende opslagruimte kan problematisch zijn voor een hardwerkende ondernemer zoals jij. Behoefte aan een grotere opslagruimte is in normale tijden vaak een positief teken. Maar tijdens deze wereldwijde crisis betekent het meestal een overschot aan onverkochte artikelen. Niet in alle gevallen hoeft dit heel dramatisch te zijn, zeker als je artikelen verkoopt die niet trendgevoelig zijn. Het is de overweging waard om ze tijdelijk op te slaan in een goedkope opslagruimte in Venlo. In betere tijden kunnen je je artikelen wederom te koop aanbieden. Een tijdelijke opslagruimte Venlo huren bij een mobiele self-storage is een hele handige en goedkope manier. Je hoeft zelfs niet eens de deur uit want je overtollige voorraad wordt opgehaald voor de deur van je winkel en weer retour bezorgd wanneer jij ze nodig hebt.

Boobox mobiele opslagruimte Venlo huren

Bij BOOBOX mobiele opslagruimte huur je heel eenvoudig en snel opslagboxen online. Geef het adres door waar Boobox je overtollige voorraad moet komen ophalen en inladen voor de deur van je winkel is het enige wat je zelf hoeft te doen. Boobox slaat je voorraad veilig en verzekerd voor je op in het opslagdepot. Online geef je door wanneer Boobox je overtollige winkelvoorraad retour moet leveren en jij begint met uitladen. Mobiele opslagboxen van Boobox huur je al vanaf €69 per maand. Kijk op de website van boobox.nl voor meer informatie over opslagruimte Venlo huren. Voor vragen, neem contact op en bel 0475-476319.

https://boobox.nl/

Gerelateerde artikelen

Binnen twee werkdagen een hoogwaardig vliegengordijn voor je deur in huis

De winter komt eraan en dus gaat de kachel weer aan!

Hoe kun je het beste een inloopkast inrichten?