Losser Digitaal
Image default
Wonen

Open je deuren gemakkelijk met slimme deursloten

Je kent het wel, je hebt boodschappen gedaan, hebt een lange dag op het werk gehad, je staat met zware tassen vol voor de deur, maar kan je sleutels niet vinden. Je bent ze kwijt of ze zitten helemaal onderin de tas. Met slimme deursloten heb je hier geen last meer van. Met een elektrisch deurslot heb je geen sleutel meer nodig, het wordt ook wel een slim deurslot genoemd. Een swipe beweging of een app op je telefoon kun je gemakkelijk dit slot openen. Ook kun je familieleden toegang verlenen, waardoor ook zij binnen kunnen komen met een swipe of app. Er kunnen zelfs toegangsrechten met tijdsloten gemaakt worden, waardoor bijvoorbeeld de schoonmaakster of boodschappenjongen tijdelijk naar binnen kan. Klinkt super handig, maar wat zijn nog meer voordelen van een slim slot?

De voordelen van een slim deurslot

Nooit meer naar je sleutels zoeken, koop een slim deurslot. Slimme deursloten maak je open met een swipe of een app, wat betekent dat je geen sleutel meer nodig hebt. Hoe handig zou het zijn als je deurslot gewoon ziet dat je thuiskomt door de bluetooth verbinding en via de app op je telefoon de deur automatisch voor je opent. Geen gedoe meer met sleutels, slimme deursloten zijn de oplossing.

Verschillende slimme deursloten

Er zijn eigenlijk drie soorten slimme deursloten. Namelijk:

  • Slim deurslot met ingebouwde elektromotor
  • Slim deurslot op basis van een elektronische cilinder
  • Slim deurslot op basis van elektronisch deurbeslag

 

Alle drie de soorten werken iets anders. Verdiep je hierin voordat je er een uitkiest. Zoek uit welke het beste bij je past.

Slim deurslot kopen

Al overtuigd dat het een goed idee is om een slim deurslot te kopen? Het is gewoon een handige uitkomst als je vaak je sleutels kwijt bent of lang staat te zoeken. Je telefoon heb je juist wel mee, maak je deur hiermee open met slimme deursloten.

https://www.elocktron.nl/blog/slimme-deursloten-review/

Gerelateerde artikelen

Nuttige tips voor je verhuis naar Alkmaar

Wat kan je allemaal in een voortuin zetten?

Bijzondere deurposters als toevoeging op je deur