Losser Digitaal
Image default
Wonen

Kunststof voordeur met 20 jaar garantie bij Qozijn!

Kunststof voordeur laten plaatsen

De kunststof deuren van Qozijn bieden een grote diversiteit aan deuren, van klassiek tot landelijk of modern. Een voordeur is een visitekaartje van uw huis. Bij Qozijn kunt u uw deur naar eigen wens en smaak zelf samenstellen. Onze kunststof voordeuren en achterdeuren zijn 100% isolerend, inbraakwerend en onderhoudsvrij. Op deze manier kunt u met een super veilig gevoel van uw woning genieten.

Kunststof voordeuren en achterdeuren

Kunststof voordeuren en achterdeuren van Qozijn zijn van de hoogste kwaliteit van het merk Schüco, inbraakwerend en hebben een dikte van 70 mm in plaats van de standaardpaneeldeuren van 45 mm. Qozijn levert géén standaardpaneeldeuren die worden opgevuld met piepschuim. Qozijn levert enkel op maat gemaakte kwaliteitsdeuren, die nooit zullen kromtrekken en die zijn voorzien van een robuuste driepuntssluiting en standaard met veiligheidskeurmerk SKG*** en anti kerntrekcilinders. Deze cilinders zijn beveiligd tegen het uittrekken van de kern en hebben gewoonlijk extra sterke boorbeveiliging. Het uittrekken van de kern is bij deze cilinders bijna niet mogelijk. De deuren kennen een hoge isolatie en schilderen is niet meer nodig. Voor elke stijl en elk design is er een perfect passende voordeur uit te zoeken. Een perfect plaatje voor uw huis dus! Wilt u meer informatie over kunststof voordeuren? Neem contact met ons op. Wilt u passend advies voor uw woning? Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

Nieuwe kozijnen laten plaatsen

Zit u erover na te denken om nieuwe kunststof kozijnen te plaatsen? Bedenkt u zich dan goed dat er honderden partijen hiervoor zijn om mee in zee te gaan. Daarvan is Qozijn er één. Qozijn is de specialist in Schüco kunststof kozijnen, kunststof deuren, kunststof schuifpuien en kunststof tuindeuren. Dit topmerk komt uit Duitsland, waarmee u bij ons kwaliteit tegen een betaalbare prijs krijgt. Bij Qozijn betaalt u pas NA montage of via Qozijn financieringsplan om kunststof kozijnen in termijnen te betalen. Qozijn doet er alles aan om de klant zo tevreden mogelijk te maken en dat lukt ons altijd, want service staat op #1.

  • Onderhoudsarm, kunststof kozijnen hebben nauwelijks tot geen onderhoud nodig. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten van uw kozijnen!
  • Veel uitvoeringen, kunststof kozijnen hebben extreem veel uitvoeringen. In elke kleur en afmeting beschikbaar!
  • Lange levensduur, de levensduur van kunststof kozijnen van Qozijn zijn vaak rond de 70 jaar. Dit zorgt er ook nog eens voor dat uw woning in waarde stijgt!
  • Goeie isolatie, de isolatiewaardes van kunststof kozijnen van Qozijn zijn extreem hoog.

Spreken al deze punten u aan? Maak een afspraak met één van onze adviseurs en krijg passend advies voor uw woning!

Qozijn is leverancier voor heel Nederland

Voor de beste kunststof kozijnen met 20 jaar garantie kan iedereen in Nederland aankloppen bij Qozijn. Met onze VCA gecertificeerde montageteam rijden wij door heel Nederland en zijn we dus ook actief bij u in de buurt. Zo leveren wij:

Ga naar onze website en vraag vandaag nog een gratis offerte aan voor een project bij u thuis!

Plan een afspraak!
https://www.qozijn.nl/

Gerelateerde artikelen

Vloerluik op maat

Hoe kies je de perfecte hoes voor jouw bank?

Het gebruik van kleurmaskers