Losser Digitaal
Image default
Wonen

Kunsthaag Klimop tegels, de ideale wanddecoratie

De Kunsthaag Klimop tegels zijn in het interieur en buitengebruik, in een paar minuten tijd gemonteerd en een fraaie kunsthaag klimop wand. Het is tevens ideaal op de werkvloer om bijvoorbeeld aan het saaie spatscherm, tussenschot te plaatsen. Hiermee wordt er snel een gezellige groene sfeer gemaakt en is het gezelliger en sfeervoller werken.

De Kunsthaag is geschikt als scheidingswand op kantoor, want de saaie doorzichtige schermen die meestal niet bedrukt zijn daar kan wel iets vrolijks van worden gemaakt.

Kunsthaag bevestigen in de overkapping of veranda

De overkapping of veranda is deze zomer een echte hit geworden, omdat er minder mensen op vakantie zijn gegaan is de tuin aangepakt. Een gezellige zithoek kan ook gevuld worden door plaatsing van de Klimop tegels. Deze tegels hebben een afmeting van 50x50cm of 1×2 meter en hebben een mooie volle dekking. Ze zijn zeer eenvoudig op te hangen, dit kunt u zelf doen en hoeft u geen dure hovenier voor in te huren.

Ideaal in het interieur

De Kunsthaag klimop is ideaal in het interieur en steeds vaker te zien. De trending groene wand, er ontstaat direct een hele positieve vibe. De Kunsthagen zijn eenvoudig groter en kleiner te maken en naar elk gewenst formaat te maken.

Kunsthaag ideaal voor Bedrijven en Particulier

De Kunsthaag is een ideale decoratie voor bijvoorbeeld de yogasalon, kapsalon, op scholen, in winkelcentra, in de horeca, op het vliegveld en schoonheidssalons zowel voor particulier als bedrijf.

De Klimop tegels zijn UV bestendig en NON-Toxic, dus veilig voor kinderen en huisdieren, bovendien trekt het geen insecten aan en is het vrij eenvoudig schoon te maken mocht dit nodig zijn. Dit kan met een microvezeldoekje en buiten afspoelen met de zachte straal van de tuinslang.

Als u wilt u dat de Kunsthaag nog een paar jaar langer meegaat dan kunt u met een spuitbus transparantie vernis een beetje inspuiten. Ze zijn verkrijgbaar bij o.a. in de bouwmarkt. Op het etiket moet wel vermeld staan dat het geschikt is voor UV.

Waarom een Kunsthaag kopen?

  • Geschikt voor interieur en buitengebruik
  • Duurzaam en voordelig
  • Zelf eenvoudig bevestigen
  • Ideale scheidingswand
  • Geschikt aan spatscherm
  • UV bestendig
  • Non-Toxic
  • Alle maten te creeeren
  • Fraaie decoratiemateriaal
  • Groen maakt direct gezellig

De Kunsthaag is 24 / 7 te bezichtigen en te bestellen in onze webshop en indien voorradig binnen 2 werkdagen bij u afgeleverd. 

 

 

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-klimop-tegel-50x50cm/

Gerelateerde artikelen

Verhuisbedrijf gezocht in Arnhem

Waar moet je op letten als je een huis gaat kopen?

Bijzondere deurposters als toevoeging op je deur