Losser Digitaal
Image default
Wonen

Ken jij alle voordelen van visgraat vloeren al?

De kans is erg groot dat je ooit wel eens een visgraat vloer gezien hebt, bewust danwel onbewust. De vloer is namelijk al een zeer lange tijd erg populair en hier komt dan ook geen einde aan. Niet gek natuurlijk, de vloer ziet er altijd fantastisch uit. Met de tijd veranderd de vloer echter wel wat. Er worden namelijk steeds andere materialen gebruikt en ook het patroon kan verschillen uit dikke en dunne stroken. In dit blog bericht willen we je dan ook meer vertellen over de voordelen van visgraat vloeren.

Visgraat vloeren voor ieder interieur

Een van de belangrijkste voordelen van een visgraat vloer is dat hij in bijna ieder interieur zeer geschikt is. Dit heeft er mee te maken dat je de vloer vaak zelf kunt stijlen. Daarnaast is hij tijdloos. Dit wil zeggen dat hij niet enkel in een modern interieur past, maar ook juist in de meer klassiekere woningen. Een visgraat vloer zal dan ook altijd je interieur een boost geven. Ben dan ook niet bang om meer van de vloer te laten zien, door bijvoorbeeld een hoge tafel toe te voegen aan het interieur.

Verschillende materialen gebruiken voor de vloer

Een ander bijkomend voordeel van visgraat vloeren is dat je kunt kiezen uit verschillende materialen. Zo kun je de vloer laten leggen in hout, maar ook met PVC. De keuze hiervoor hangt af van je persoonlijke smaak en het interieur. Het hout kun je vervolgens laten plaatsen in dikke of dunne planken. Daarnaast kun je ook het type hout kiezen en uiteraard de kleur. 

Voor PVC geldt bijna hetzelfde. Ook hiervoor kun je de keuze maken tussen dunne en dikke stroken en is de kleur ook helemaal aan jou. Heb je bijvoorbeeld veel lichte meubels, en wil je de vloer er echt uit laten springen? Dan is een wat donkere kleur wellicht precies wat je zoekt. Uiteraard kun je ook het tegenovergestelde waar maken. Het is dan ook helemaal aan jou wat je precies met de vloer wilt bereiken. Aan de materialen van de visgraat vloer zal het zeker niet liggen! 

 

https://www.beboparket.nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom is het belangrijk om je huis goed te beveiligen deze tijd?

Voordelen van interieuradvies in Arnhem

De beste makelaar in Assen