Losser Digitaal
Image default
Wonen

Je eigen huis verkopen zonder makelaar

Speel je met het idee om je eigen huis te verkopen zonder hulp van een makelaar? Vervolgens is het belangrijk om de voor- en nadelen af ​​te wegen. Want als u uw eigen huis verkoopt, bespaart u dan daadwerkelijk geld? Of ga je je binnenkort meer zorgen maken en tijd besparen? In deze blog leggen we je uit wat de voor- en nadelen zijn van het verkopen van je eigen huis.

Voordelen van het verkopen van een huis zonder makelaar Onder controle Als u het huis zelf verkoopt, heeft u er controle over. U kunt beslissen wanneer u naar het publiek kunt kijken. Daarom hoeft u niet na te denken over de agenda van de makelaar. U kunt de kijktijd naar eigen voorkeur indelen. Met behulp van de online dienst Meezz regelt u alles in uw verkoopgebied. U kunt zelf de zaken regelen die u onder de knie wilt hebben. Andere zaken kunt u aan professionals overdragen. Het voordeel van online dienstverlening is dat u zonder makelaar uw woning op Funda kunt zetten. Ook heb je de zekerheid die op het moment van verkoop in het NVM-contract staat.

Als u de woning zelf verkoopt, kunt u geld besparen. Dit wordt tenminste altijd gezegd. Dit is de belangrijkste motivatie voor veel mensen die ervoor kiezen om hun huis zonder makelaar te verkopen. Het is echter belangrijk om u vooraf af te vragen wat de waarde van deze kostenbesparing voor u is. Als u een huis verkoopt zonder makelaar, moet u extra tijd alleen besteden. Heb je tijd? Hoeveel is die tijd je waard? Daarnaast zul je moeten investeren in het verbeteren van je woning, zoals adverteren op Facebook of Marktplaats. Verwacht daarom niet van jezelf dat je geld hebt, maar als je je eigen huis verkoopt, moet je ook rekening houden met je marketingbudget.

Wil jij je huis verkopen zonder makelaar? Bekijk dan eens de website van Steef koopt. Meer informatie over verbouwen, vastgoed en meer vastgoed vind u bij onze partners. 

https://steefkoopt.nl

Gerelateerde artikelen

Hoe vind je een carrière die bij je past en voldoening geeft?

Verlengkabel, breng het stopcontact naar je toe

Goedkoop verwarmen met een elektrische cv van het merk DAT