Losser Digitaal
Image default
Wonen

Jacuzzi kopen

Een eigen jacuzzi in de tuin, een droom die uit kan komen. Bubbels en Jets is een bedrijf die dit soort baden en veel meer wellness verkoopt. Wanneer je op zoek gaat naar een mooie bad voor in jouw tuin, dan zal je hier zeker kunnen slagen. Wat ooit was begonnen met ene klein zwembadje in de tuin is nu een wat groter en luxer object geworden. De kinderen zijn bij ons de deur uit en daarom wilden wij ons een cadeau geven. Een eigen hotspring spa in de tuin. 

Zeer mooie jacuzzi uitgekozen

Omdat wij een overkapping aan onze woning hebben laten bouwen, met heel veel ruimte, zijn wij op zoek gegaan naar een spa. In eerste instantie hadden wij het idee om een zwembad te laten plaatsen. Geen opblaasbare maar een vaste. Daar zijn wij inmiddels van terug gekomen, toen wij op de website van Bubbels en Jets gingen kijken. Hier zagen wij veel luxe voorbij komen en daar zagen wij ook baden met heerlijke bubbels tussen staan. Dit leek ons geweldig om hierin tot rust te kunnen komen. 

Het is ook mogelijk om bij dit bedrijf een model op maat te laten maken. Zij kunnen dan, samen met jou, een prachtig ontwerp maken. Hier kan je aangeven wat wel, of juist niet erin verwerkt moet worden. Het is daarom mogelijk om een persoonlijk ontwerp te laten maken. 

Van ontwerp tot realisatie

Samen met de medewerkers van Bubbels en Jets zijn wij in eerste instantie rond de tafel gaan zitten. Tijdens dit gesprek werd er een ontwerp gemaakt en dit ontwerp is nu inmiddels gemaakt. Er staat nu een prachtige spa in onze achtertuin te pronken. Erg mooi en precies zoals wij deze wilden hebben. 

Omdat een bad met de uiterste zorg neergezet moet worden, hebben wij deze klus uit handen gegeven. Zowel de bezorging, maar ook het plaatsen van deze spa hebben zij voor ons gedaan. 

Veel verschillende modellen

Zodra je online naar dit bedrijf gaat kijken, zal het je opvallen dat er veel verschillende modellen te koop zijn. Zo zit er al verschil in het aantal personen die tegelijk hier in het bad kunnen zitten. Ook het aantal sproeiers kan verschillen. Eigenlijk zijn hier heel veel modellen te vinden waar je een keuze uit kan maken. Wij genieten dagelijks van onze jacuzzi en kunnen het iedereen aanraden om er eentje aan te schaffen.

 

https://www.bubbelsenjets.nl/jacuzzi/

Gerelateerde artikelen

Je slaapkamer een make over geven

Kun je nat hout stoken?

Vind het beste loodgietersbedrijf voor jou