Losser Digitaal
Image default
Wonen

Is een elektrische cv ketel van het merk DAT wat voor mij ?

Een Elektrische cv ketel is zeer zeker een goede keuze te noemen als u zonnepanelen op het dak heeft en stroom ¨over¨heeft. Want dit  kunt u namelijk gebruiken om de woning op te warmen met de elektrische cv ketel.

In sommige gevallen is het onmogelijk een rookgasafvoer te maken. Met de elektrische cv ketel is geen rookgasafvoer nodig omdat er geen verbranding plaatsvindt. Of er is misschien simpelweg geen gas aanwezig en wel electriciteit. Dan is de Elektrische cv van DAT een zeer goede oplossing.

Maar is de elektrische cv ketel wel wat voor mij?

Dit is eenvoudigu zelf uit te rekenen of een elektrische ketel wel wat voor u is. In de veelgestelde vragen op de website van Warmteshop.EU is een calculator te vinden waar u in kunt berekenen hoeveel gas u per jaar verbruikt. De online calculator geeft dan aan wat u gaat verbruiken als u op elektriciteit zult gaan opwarmen.

Er rekening mee houdend dat de tarieven van electriciteit kunnen verschillen. Zo betalen grootverbruikers vaak minder dan de helft als de particulier. Verwarmen op electriciteit is dus al snel interessanter op deze manier.

Wel vervallen alle vaste maandelijkse kosten die u aan uw gas leverancier zou betalen, het onderhoud van de elektrische cv ketel een stuk goedkoper en eenvoudiger  uit te voeren.

Wat is de DAT elektrische cv ketel ?

Dit is een plug en play ketel die op de huidige traditionele gas ketel kan vervangen. Alle radiatoren en vloerverwarmingsbuizen kunnen gewoon gebruikt blijven. Investeren in nieuw radiatoren en dergelijke hoeft niet en dit bespaart u al veel geld. De ketel is een stuk stiller en door de compacte vorm neemt deze veel minder ruimte in beslag. Dit is een groot voordeel ten opzichte van bijvoorbeeld een warmtepomp.

Als u nieuwsgierig bent geworden dan wilt u vast wel meer weten hierover.

Meer info is te vinden in de webshop van www.warmteshop.eu.

https://warmteshop.eu/product-categorie/kachels/elektrische-cv-ketel/

Gerelateerde artikelen

Nieuwe badkamer

Verlengkabel, breng het stopcontact naar je toe

Waarom een vloer laten egaliseren?