Losser Digitaal
Image default
Wonen

De mogelijkheden van elektrische verwarming

Elektrisch verwarmen wordt steeds populairder. Dit heeft vooral te maken met het groeiende besef dat elektriciteit steeds vaker schoon is. Die zekerheid heb je helemaal als je zelf zonnepanelen op het dak hebt laten leggen. De mogelijkheden zijn groot met elektrische kachels. Kies je voor convector verwarming, dan verwarm je de ruimte door middel van de luchtstroom. De lucht wordt hierbij door een convector paneel opgewarmd en dit blijft zich ook na afkoeling herhalen. Dit zorgt voor een gelijkmatige verwarming van de omgeving. Met een infrarood paneel geniet je juist van directe verwarming, door middel van infraroodstraling. Deze stralen rechtstreeks op je huid en dit voelt aan alsof je de zonnestralen op je huid voelt. Ook alle andere vaste materie in de kamer wordt opgewarmd, waarna de warmte aan de omgeving wordt afgegeven. 

Maak gebruik van de nieuwste innovaties

Het voordeel van elektrische kachels, is dat je ook gebruikmaakt van de nieuwste technische innovaties. Zo zijn convector panelen uitgevoerd met een thermostaat en kun je kiezen uit een analoge, digitale of wifi thermostaat. Een analoge bediening is nog steeds mogelijk, maar als je van de nieuwste techniek gebruik wilt maken, dan kies je voor digitaal of wifi. Met een wifi thermostaat bedien je de kachel vanop afstand, ook als je niet thuis bent. Hierdoor past een kachel met wifi thermostaat prima in de huidige trend van slimme apparatuur. Wil je ook je infrarood paneel van op afstand bedienen? Installeer hierbij dan een separate wifi thermostaat. 

Handige montage van de stijlvolle panelen

Of je nu kiest voor infrarood of convector verwarming, de panelen zijn te bevestigen met de bijgeleverde muurbeugels en hierdoor geschikt voor iedere ruimte in je huis. Het is mogelijk om een vloerstandaard aan te schaffen als je geen ruimte aan de muur hebt of het paneel gemakkelijk wilt verplaatsen. Naast standaard witte panelen, kun je bij enkele modellen ook kiezen uit andere kleuren of zelfs stijlvolle ThermoUp glaspanelen.


https://verwarmwinkel.nl/

Gerelateerde artikelen

De kosten geluidsisolatie, de moeite waard of niet?

Een overkapping dichtmaken met screens

De nieuwste ledverlichting trends voor bedrijven