Losser Digitaal
Image default
Wonen

Hulp nodig voor verhuis?

Verhuizen is niet voor iedereen even gemakkelijk, of een makkelijk proces om in orde te krijgen. Vaak als je naar een hele nieuwe omgeving gaat verhuizen kan dit zorgen voor veel meer stress en zorgen dan dat je gaat verhuizen naar een bekendere buurt. Het verhuizen neemt dus vaak heel wat tijd in en kan jou vaak een hoop zorgen opleveren. Daarom is er deze blog, hier zul je wat verhuistips en to do’s lezen die ervoor zullen zorgen dat je zorgen een stuk minder zullen wegen op je schouders.

Planning

Werken met een stappenplan werkt vaak het best als je gaat verhuizen, zo ben je ook zeker dat je alles correct hebt ingepakt. Niemand wil graag iets vergeten tijdens het verhuis, als je de korte stappenplan hieronder volgt dan zal jouw verhuis heel soepel verlopen.

Stap 1 inpakken

De eerste stap is natuurlijk al je spullen sorteren en zorgen dat ze ingepakt zijn. Tijdens het sorteerproces kun je bepaalde spullen dat je niet meer gebruikt of draagt weggooien of geven aan een goede doel. Zorg er zeker voor dat je het inpakken structureel doet, dit zal achteraf makkelijker zijn voor het uitpakken van je spullen. Het belangrijkst aan het structureel inpakken is dat je natuurlijk elke kamer bij elkaar inpakt en niet door elkaar, bijvoorbeeld alles van de badkamer in één bepaalde verhuisdoos en alles van de slaapkamer in één bepaalde verhuisdoos. Belangrijk is ook om de dozen natuurlijk te labelen met tot welke kamer ze behoren.

Stap 2 verhuizen

Als je merkt dat je te veel spullen hebt dan raad ik je aan om een verhuisbedrijf in Limburg in te schakelen, een verhuisbedrijf zorgt dat je spullen verzekerd zijn voor schade tijdens transport  en natuurlijk is een verhuisbedrijf veel sneller. Een verhuisbedrijf in Limburg vinden is heel makkelijk, omdat je er verschillende hebt kun je misschien best offertes aanvragen om te vergelijken. een verhuisbedrijf in Limburg geeft je ook de nodige advies hoe je het verhuis het best kunt aanpakken.

Stap 3 uitpakken

Alles wat ingeladen is in de verhuisbus moet er natuurlijk weer uit, als je een verhuisbedrijf in Limburg hebt gehuurd dan doen zij dit voor jou en anders zul je zelf de handen uit de mouwen moeten steken. Tijdens het uitpakken kun je alvast elke verhuisdoos in de juiste kamer plaatsen dat bespaart jou alvast een hoop heen en weer lopen.

Het uitpakken kan wel een paar dagen duren want je moet af en toe wat spelen met de inrichting en alvast denken over de vaste en toekomstige plekken van je inboedel.

https://cargo-care.nl/

Gerelateerde artikelen

Verduurzamen door de aanschaf elektrische boiler en cv

Het restylen van je huis: hier moet je op letten

Waarom het een goed idee is om een slotenmaker in te schakelen: 5 tips om uw huis veilig te houden