Losser Digitaal
Image default
Wonen

Houtpellets online kopen; pellets met snelle verzending

Houtpellets regelen voor uw kachel kan een lastige klus zijn. Er zijn tal van leveranciers, maar de prijzen lopen sterk uiteen en daarnaast is de kwaliteit van pellets lang niet overal even goed. Er zijn verscheidene soorten hout die gebruikt worden als houtpellets, maar hoe droog is het hout eigenlijk? Wanneer u houtpellets kopen wilt, bent u waarschijnlijk op zoek naar brandhout dat geschikt is voor uw kachel, een goed rendement geeft en daarbij niet zorgt voor vuurspatten.

In dat geval kiest u voor ons. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van het hout en zijn eerlijk over onze producten. Wanneer u berk, els, eik of beuk bij ons bestelt, dan is dat ook altijd het hout dat u geleverd krijgt. Over levering gesproken; wanneer u vandaag voor 14:00 bestelt, zorgen wij ervoor dat het houtpellets morgen al bij u geleverd wordt. Zelfs wanneer u écht verlegen zit om openhoutpellets, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Houtpellets gemakkelijk via het internet bestellen

U kunt niet zomaar elk soort hout in de kachel gooien. Wanneer u een goed rendement wilt, plus schone verbranding, is het vooral belangrijk dat u kiest voor droog hout. Doorgaans wordt een vochtigheidsgraad van maximaal 20% aangeraden. Let wel op; een te laag vochtigheidspercentage is óók nadelig voor de verbranding. Daarom houden we de vochtigheidsgraad van ons houtpellets op ongeveer 15%, omdat dit het optimale resultaat biedt.

Ook zorgen wij er altijd voor dat het houtpellets gescheiden blijft. U bestelt altijd één houtsoort bij ons. Wilt u zelf mengen, dan kunt u twee pallets met verschillende soorten hout bestellen en zelf mengen.

Gerelateerde artikelen

Verhuizen naar Maastricht

Platdakraam kopen

Interieurdesign trends