Losser Digitaal
Image default
Wonen

Hoe verkoop je je huis met een Makelaar Nijker?

De beslissing is definitief. Je hebt besloten om je woning te verkopen. De vraag is nu vooral of je beroep zal doen op een makelaar Nijkerk of je woning zelf zal proberen te verkopen. Hoe dan ook: dit zijn de stappen die je zal moeten zetten.

Doe nog kleine opknapwerken

Grote renovatiewerken zijn vaak de investering niet waard omdat het geen meerwaarde biedt aan de prijs in verhouding met de kost. Kleine opknapwerken kunnen dat wel zijn. Denk dan vooral aan eenvoudige herstellingswerken en het herschilderen van bepaalde ruimtes. Kleine opknapwerken kunnen de eerste indruk met je woning heftig veranderen en daarom ook de marktwaarde en dus prijs stevig naar boven stuwen.

Bepaal de marktwaarde en prijs

Vooraleer je de woning te koop kunt zetten zal je moeten inschatten wat de marktwaarde van je woning is en vervolgens een prijs vastleggen. Een makelaar Nijkerk kan door zijn expertise dit voor jou doen en weet als geen ander wat een realistische prijs is voor je woning.

Neem professionele foto´s

Vooraleer er een advertentie kan worden geplaatst zal je foto´s moeten nemen. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden en het belang van goede foto´s mag dus niet worden onderschat. Een professionele makelaar Nijkerk weet perfect hoe hij je woning moet fotograferen om deze er zo aantrekkelijk mogelijk te laten uitzien voor potentiële kopers. Zo houdt hij rekening met perspectief en belichting.

Plaats een advertentie

Maak je geen gebruik van een makelaar Nijkerk, dan zal je beperkt zijn tot het promoten van je woning via tweedehandssites. Wie kiest voor een makelaar kan rekenen dat hij een advertentie plaatst op hun website waar ze al kunnen rekenen op een aanbod van potentiële kopers. Eventueel kan je woning ook via andere kanalen worden gepromoot.

Organiseer een huisbezoek

Een huis verkopen is erg tijdrovend en wellicht zal je heel wat geïnteresseerden over de vloer krijgen vooraleer je een eerste keer een bod zal ontvangen. Om jezelf wat tijd uit te sparen is het een optie om een huisbezoek te organiseren waarbij meerdere geïnteresseerden op hetzelfde moment je woning kunnen bezichtigen. Een makelaar Nijkerk is hiervoor een ideaal persoon om dit te organiseren.

https://domicilie.nl/wonen/

Gerelateerde artikelen

Wonen in Bussum, dat is leuk

Hoe u de perfecte garagedeur kiest: tips en advies

Hoe herkent u een betrouwbare loodgieter in Den Haag?