Losser Digitaal
Image default
Wonen

Het gebruik van kleurmaskers

 

Het kleuren van je haar kan een goede manier zijn om jezelf een andere look te geven zonder de kosten van een permanente kleurbehandeling. De methode om je haar te kleuren met een masker wordt steeds populairder. Door het gebruik van een kleurmasker kan je je haarkleur binnen enkele minuten veranderen. Experimenteer met verschillende haarkleuren en tonen zonder dat je haar beschadigt. 

 

Wat is een kleurmasker?

Een kleurmasker is een masker dat ervoor zorgt dat je haarkleur weer een boost in pigment krijgt. Als de kleur in je haar vervaagd is, zorgt het gebruik van een kleurmasker ervoor dat de kleur weer tot leven komt. Ook met haar dat niet geverfd is kan je nieuwe looks proberen door middel van een haarmasker. Het is een semipermanente kleuring dus het zal na een aantal wasbeurten weer verdwijnen uit je haar. Een kleurmasker heeft naast het kleuren ook verzorgende eigenschappen zoals een gewoon haarmasker. Je kleurt dus niet alleen je haar maar geeft het ook een beetje verzorging. Gebruik een kleurmasker als je een keer wat anders wilt of wilt testen of een haarkleur past bij jou. 

 

Hoe gebruik je een kleurmasker?

Om te beginnen is het belangrijk dat je de juiste kleur kiest die jij in je haar wilt. Voor het gebruik van een kleurmasker is het belangrijk dat je je haar goed voorbereid door het te wassen, door het gebruik van shampoo gaan de haarschubben open staan. Hierdoor zal het pigment van het kleurmasker beter hechten aan het haar. Maak na het wassen het haar handdoekdroog. Als het haar nog nat is zal het pigment minder goed opgenomen worden. Neem een goede hoeveelheid van het masker en verdeel het gelijkmatig over je haar. Verdeel het met je handen of een kam door je haar. Laat het masker 5 tot 10 minuten in het haar trekken. Hoelang je het masker in laat trekken hangt af van de haarkleur die je wilt. Lees altijd goed de verpakking van het product dat je hebt voor het mooiste resultaat. Spoel na het inwerken het masker uit en geniet van je nieuwe look. 

 

Kijk voor een ruime keuze aan kleurmaskers bij Wella Professionals en vind de perfecte match voor jou. 

 

https://www.salontopper.nl/

Gerelateerde artikelen

Aparici ECO de energiezuinige elektrische boiler voor Tiny woningen of vakantiehuis

Waterontharder Bronce ECO, minder kalk

Antislipstrip is hét trapveiligheids product van deze tijd!