Losser Digitaal
Image default
Wonen

Hanglampen en staande lampen die je huis opfleuren!

Een staande lamp om ‘s avonds in alle rust een boek bij te lezen. Een vloerlamp die voor een aangename sfeer in de eethoek zorgt. En een driepootlampje dat je op de hoek van het dressoir kunt zetten. Lampen als deze zijn online te bestellen bij DirectLampen. Van alle lampen zijn meerdere foto’s gemaakt om je een goede indruk te geven van hoe ze eruit zien.

Daarnaast wordt iedere afzonderlijke lamp tot in detail beschreven. Je leest van welke materialen een lamp gemaakt is, of er een dimfunctie is, wat de afmetingen zijn en hoe lang het snoer is. Heb jij een klassieke smaak en wil je een originele lamp in huis halen. We kunnen de Robbia van Light&Living van harte aanbevelen. Deze vloerlamp heeft een houten voet en standaard. De ronde, stoffen kap in taupe matcht hier perfect bij. De Robbia is geschikt voor in de woonkamer, de eetkamer en slaapkamer.

Een bijpassende hanglamp in traditionele stijl is bijvoorbeeld de tweelichts Steinhauer Capri. Dit is een bijzonder elegante lamp met golvende vormen en twee glazen kelken. De afmetingen zijn: hoogte 126 cm en lengte 80 cm. De twee kappen hebben een diameter van 30 cm. De plafondplaat is 5 cm hoog en heeft een diameter van 16 cm. De lamp weegt 4700 gram. Aan de hand van een externe dimmer en dimbare lichtbronnen kun je de hoeveelheid licht gedurende de dag en avond prima regelen. De lamp heeft een E27 fitting en is geschikt voor LED lampen, spaarlampen en gloeilampen van max 60 Watt. De Steinhauer Capri heeft energielabel A+: de op-een-na zuinigste categorie. De beveiligingsklasse is IP20 stofdicht. Er geldt voor deze lamp volledige garantie gedurende 2 jaar. Als je voor de Steinhauer Capri kiest, kies je voor topkwaliteit!

We sluiten af met de adresgegevens van DirectLampen. Schroom vooral niet om tips en adviezen te vragen!

DirectLampen
Groeneveldselaan 24
3902 HA  Veenendaal
0318 – 561160 / 055 – 5822856
Info@ directlampen .nl

 

https://www.directlampen.nl/

Gerelateerde artikelen

Een houten tuindeur op maat bestellen

Onze ultieme dekbedovertrekgids 2022

WiFi thuis in elk huis