Losser Digitaal
Image default
Wonen

Goedkope boxspring? Alleen bij boxspringdeal.nl

Als je een boxspring gaat kopen kan het zo zijn dat je denkt dat dit heel veel geld gaat kosten, dat is echter niet zo! Je kunt namelijk een goedkope boxspring al vanaf 499 in huis hebben. Vaak is dit ook nog eens met gratis verzending.

We deden een interview met de man die een nieuwe boxspring heeft gewonnen via de facebook actie van Boxspringdeal.nl. Misschien dat je het al in de gaten hebt gehouden, je kunt een goedkope boxspring winnen door de facebook actie te delen en je vrienden te taggen in het bericht. En met succes natuurlijk, zo heeft Harold (49) een nieuwe boxspring gewonnen en is deze gratis bij hem thuisbezorgd.

Wat vindt je van de boxspring?

“Ik heb het niet breed en was echt wel toe aan een nieuwe bed, boxspringdeal heeft me zeer vrolijk gemaakt door mij een boxspring te geven”.

Waarom heb je de actie gedeeld op facebook?

Ik zag de actie op facebook en dacht waarom ook niet! De boxspring oogte erg mooi en ik hoopte zo graag dat ik ‘m zou winnen, nooit gedacht dat ik daar uberhaupt kans op zou maken

De actie is al verlopen, maar hoe kan jij komen aan een goedkope boxspring?

Voor een goede nachtrust moet je goed kunnen slapen, en dat doe je natuurlijk alleen met een boxspring waar je je goed bij voelt. Ben je gek op slapen? Je bent niet de enige, volgens deze slaaponderzoek van het Haaglanden MC ziekenhuis zijn maar liefst 94% van alle Nederlands gek op slapen. Een boxspring kopen bij boxspringdeal is een verstnaidge keuze, ze zijn namelijk echte experts op het gebied van matrassen. Ben je niet tevreden met de boxspring? Dan breng je ‘m gewoon terug! Je hebt namelijk een niet goed geld terug garantie op alle boxspring van boxspringdeal.nl

Wil je een goedkope boxspring kopen waarbij je zeker bent van premium kwaliteit, gratis verzending, pas betalen bij afleveren? Koop dan je boxspring bij boxspringdeal.nl!

 

 

 

Gerelateerde artikelen

De stad van de toekomst

Hoe pak ik de verbouwing van mijn badkamer aan?

Loofah: De Natuurlijke Sponsor van Schoonheid en Gezondheid